Pekny den prajem mozem sa opytat najde sa tu dakto kto ma daaku alergiu a aku ktora mu sposobuje extrasystoly napriklad ked vypije trochu alkoholu a zacne mu preskakovat aj tri hodiny kazdy 3-4 uder (napriklad 3deci vina)
Musim cakat dlho na alergologicku a ci sa tu nenajde daaka rada dakujem vam.
Lebo ja som to nikdy nemala len posledny rok sa to zacalo objavovat ale nikdy pred tym nic
@anka4434 ahoj, mne sa zmenila intolerancia po covide, vôbec nemôžem víno, pivo a kávu, neskutočne mi búši srdce, až preskakuje
Mne tiez ale neviem ci to covid sposobil ale tiez nikdy som to nemala a zrazu niecely rok a uz som ich mala a ako som vysadila alkohol tak sa mi zacali robit hocikedy neviem ci to moze byt daaka vacsia intolerancia ktora na mna prisla ale skusim aspon alergologicku
A môže sa táto intolerancia objaviť v 20tke? Že cely život nič a zrazu ?
Ou to má mrzi a ak sa smiem opýtať prejavuje sa vám aj týmito extrasystolami ? Lebo už človek sa boji ísť zabaviť keď to dostane tak len stále ako keby má dakto bil kladivom po hrudi
Presne s týmto bojujem pomaly rok a srdce vsetko zdravé ako by doktor povedal ukážkové a preto viem že to neni tým ale že to daco spôsobuje a chcem na to prísť ako svoje telo učiť na lieky a ostatný ten bordel
Určite sa objednam ku alergologicke a skúsim budem dúfam že nájdem čo je ten problém
No uvidím kedy bude termín ale dúfam že sa problém najde a ďakujem za vaše komentáre veľmi pomohli <3
Vsetok alkohol zvysuje tep srdca prestan pit na to nepotrebujes ani ziadnu radu naco ti alergologicku