Ahojte. Prosím Vás vie mi niekto poradiť nejaký krém na obočie ktorý zmierni pálenie a chrasty po nafarbení obočia? Alebo nejaký domáci liek?
Po veľmi dlhom čase som si skúsila dať farbu a bohužiaľ opäť alergická reakcia.
Čo ja by som dala za to keby som mohla ísť na nejakú úpravu obočia do salónu, lenže pri mojej alergii si môžem tak pískať😏😔😪Ďakujem za každú radu.
@sandyan táto bola Venita Henna color. Ale to je asi jedno uz som skúšala aj Deliu aj Refectosil alebo ako sa volá a kadejaké iné. Samozrejme s veľkým odstupom keď som obočie mala v pohode. Som z toho celkom zúfalá že si stále budem musieť dokresľovať 😔
Ach...viem si predstavit ake je to mizerne stale dokreslovat aj ja som zopar rokov,, :( necitala si zlozenie,alebo priblizne nevies aka zlozka ti robi zle?
@sandyan mne asi všetky..ešte pár rokov dozadu som nemala absolútne problém s farbením a potom to začalo
ahoj, to isté prežívam. Ešte to stále máte? Niečo vám zistili?
Elocom krém na predpis. Sú to kortikoidy no najúčinnejšie na tieto alergické reakcie...
Tiež z týždňa na týždeň alergia silná, denne kreslím. Občas použijem Maybelline tattoo brow gel no vo vode zojde inak vydrží aj 3 dní. Alebo veganska farba z DM Beauty Lash len mizerne to chytá niekedy aj na 3 krát robím 😵💫
Ale tiež pozor aj Syoss tvrdí, že sú vegan a urobila som test na ruku a asi po 20 hodinách silná reakcia...
@kamimii ja som mala od kozmetičky test na ruke a všetko úplne v pohode, tak som o týždeň bola dala mi na obočie a tiež super až o cca dva dni ma začalo svrbieť a sčervenalo mala som to farbené prírodnou farbou hennou čiže neviem pred tým som mala klasickú nejakú s peroxidom či bežne dávajú a sčervenalo mi to úplne svrbelo má to a mala som až oči opuchnuté. Teraz našťastie až taká alergia nebola. Neviem mne ešte napadlo či nejak nezareagovala farba so slnkom keďže boli dosť horúčavy a bola som skoro celý deň vonku aj keď som mala okuliare ale aj tak, alebo ešte produkty, ktoré používam na tvar - toner, krém, SPF. Netuším, že čo by to mohlo byť ale myslela som na tieto veci ešte 🤔 ak by mal niekto skúsenosť bola by som rada alebo nejakú radu akú farbu by som mohla ešte skúsiť. Veľmi by ma to potešilo, lebo som z toho celkom nešťastná, že mám takú reakciu.
Ahoojj,,aku farbu pouzivas?