Alergia pri farbení obočia

25. feb 2023

Ahojte. Prosím Vás vie mi niekto poradiť nejaký krém na obočie ktorý zmierni pálenie a chrasty po nafarbení obočia? Alebo nejaký domáci liek?
Po veľmi dlhom čase som si skúsila dať farbu a bohužiaľ opäť alergická reakcia.
Čo ja by som dala za to keby som mohla ísť na nejakú úpravu obočia do salónu, lenže pri mojej alergii si môžem tak pískať😏😔😪Ďakujem za každú radu.

sandyan
25. feb 2023

Ahoojj,,aku farbu pouzivas?

autor
25. feb 2023

@sandyan táto bola Venita Henna color. Ale to je asi jedno uz som skúšala aj Deliu aj Refectosil alebo ako sa volá a kadejaké iné. Samozrejme s veľkým odstupom keď som obočie mala v pohode. Som z toho celkom zúfalá že si stále budem musieť dokresľovať 😔

sandyan
25. feb 2023

Ach...viem si predstavit ake je to mizerne stale dokreslovat aj ja som zopar rokov,, :( necitala si zlozenie,alebo priblizne nevies aka zlozka ti robi zle?

autor
25. feb 2023

@sandyan mne asi všetky..ešte pár rokov dozadu som nemala absolútne problém s farbením a potom to začalo

kajapo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pavla013
8. aug 2024

ahoj, to isté prežívam. Ešte to stále máte? Niečo vám zistili?

kamimii
6. sep 2024

Elocom krém na predpis. Sú to kortikoidy no najúčinnejšie na tieto alergické reakcie...
Tiež z týždňa na týždeň alergia silná, denne kreslím. Občas použijem Maybelline tattoo brow gel no vo vode zojde inak vydrží aj 3 dní. Alebo veganska farba z DM Beauty Lash len mizerne to chytá niekedy aj na 3 krát robím 😵‍💫
Ale tiež pozor aj Syoss tvrdí, že sú vegan a urobila som test na ruku a asi po 20 hodinách silná reakcia...

pavla013
7. sep 2024

@kamimii ja som mala od kozmetičky test na ruke a všetko úplne v pohode, tak som o týždeň bola dala mi na obočie a tiež super až o cca dva dni ma začalo svrbieť a sčervenalo mala som to farbené prírodnou farbou hennou čiže neviem pred tým som mala klasickú nejakú s peroxidom či bežne dávajú a sčervenalo mi to úplne svrbelo má to a mala som až oči opuchnuté. Teraz našťastie až taká alergia nebola. Neviem mne ešte napadlo či nejak nezareagovala farba so slnkom keďže boli dosť horúčavy a bola som skoro celý deň vonku aj keď som mala okuliare ale aj tak, alebo ešte produkty, ktoré používam na tvar - toner, krém, SPF. Netuším, že čo by to mohlo byť ale myslela som na tieto veci ešte 🤔 ak by mal niekto skúsenosť bola by som rada alebo nejakú radu akú farbu by som mohla ešte skúsiť. Veľmi by ma to potešilo, lebo som z toho celkom nešťastná, že mám takú reakciu.