Alergia - popálenina po použití deodorantu

dorota57
10. máj 2023

Ahojte, asi pred 10 dnami po nasprejovani podpazusia ma zacalo velmi palit, neskor to preslo a namiesto toho, aby som ten sprej hned vyhodila, som sa strekla este dva dni po sebe, az sa mi pod jednou pazuchou urobili dva cervene pruhy, ktore palili uz cely den. Cez den som si na to davala detsky puder, palenie prestalo, aj zacervenanie, ostalo to skor bledohnede. Len mi zostala na tych pruhoch koza ako keby zosuverena a velmi sucha. Mate niekto skusenosti co s tym? Neviem ci natierat nievim, ci radsej to nechat, nech sa to zahojí samo?

mirkava
10. máj 2023

@dorota57 to co bol za dezodorant? Asi ti o spálilo kožu. Premastoala by som to.

dorota57
autor
10. máj 2023

@mirkava z DM zn. Balea. Cely zivot pouzivam Niveu, chcela som zmenu. Uz pri pouzivani som mala taky pocit, ze je dosť silny, ale bolo mi ho luto vyhodit. Nuz moja blbost.

mirkava
10. máj 2023

@dorota57 sa čudujem lebo Balea ma dobre výrobky. Doteraz som bola spokojná. Ale už viem, že dezodorant nevyskusam 😊

viestta
10. máj 2023

@dorota57 moze to byt popalene, teda skor omrznute ak bola flasa vemi natlakovana a strekla si zblizka. Deodorant zblizka pouzivame na zmrazovanie kliestov pred vybratim, ked nie je k dispozicii speci spray na klieste

dorota57
autor
10. máj 2023

@mirkava este som ho nasla v kosi, bol to tento

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkava
10. máj 2023

@dorota57 vďaka, dobre vedieť

mergimar
11. máj 2023

@dorota57 Syn to mal nedavno. Tiez pouzival sprey pod pazuchu(nie tento samozrejme). Kazala som mu na isty cas nedavat nic. Zmizlo, zahojilo sa. Teraz si dava tuhy deodorant a super.

janage
11. máj 2023

Pantenol krém. Ale ja by som skočila do lekárne najlepšie a poradia.

andrea78
11. máj 2023

@dorota57 dcera aktualne , ozaj strasne to mala, to iste, zn. Old Spice. Pouziva ho roky, toto sa stalo prvy krat. Ja som mala davno, bolo to vtedy z tusim Rexony, na velmi dlho som potom presla na Borotalco. Uz mi ale nezabera, tak skusam aj ine.

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz