Baby stalo sa to niektorej z vas ? Ako v tom pripade postupovat ?Dala som si claritine , framykoin a nejak to neustupuje . Mam strach , mam opuch a svrbi to boli .
@sisa_s ano ocny framykoin davam , mala som ho otvoreny doma , vadi to ?
Nie,ale necakala by som.Ak nedokazes kontaktovat kozmeticku kvoli okamzitemu odstraneniu sla by som na pohotovost.Su to oci,tie mas len jedny.Na internete je privela odstrasujucich pribehov na tuto temu.
framykoin je antibiotikum..nemas bakterialnu infekciu, ale alergicku...cize treba kortikoid, su na predpis, preto je nutne ist hned na pohotovost, v noci sa to moze zhorsit a zajtra neotvoris oci
Ahoj, tiež sa mi to stalo, dala som si spraviť umelé mihalnice a na druhy deň ráno som skoro oči neotvorila, úplne opuchnuté, svrbeli, bolo to hrozné, išla som ku kozmetičke čo mi ich robila, aby mi ich dala dole, hrozne to štípalo. Po asi dvoch troch dňoch to odpuchlo, nedávala som si nič.
@sisa_s ocna pohotovost u nas nie je 😔
V krajskych mestach je...ale ide vikend, rob ako chces, no otvoreny framykoin urcite nie je liecba na toto
Ano vadi
Mihalnice okamzite dole, ocna pohotovost a do buducna ziadne mihalnice uz
@taktotedanie preco vadi?
A naco si davate do oka antibioticku mast ked mate alergiu? Zbytocne!!! To ako keby vas bolelo hrdlo ale dali by ste si tabletku na travenie- blbost
A po dalsie framykoin ma byt otvoreny len 3 tyzdne
@taktotedanie no na zaklade tej masti sa mi to utíšilo
To sa ti akurat tak “utlmilo” a nie nepomohlo
Mala som xy takych zien
@taktotedanie ahoj idem si k tebe ešte po radu , zložila som tie mihalnice , odpuchlo to ale ja mám stále tie viečka červené ako podliate až to siaha do obočia . Čo mám robiť ? Ísť na kožné?
Alergia ti neodozneje len tak
Skus pridat antihistaminika a bud allergika krem na ocne viecka alebo atoderm intense eye od biodermy
@taktotedanie alergika na viecka pouzivam , skusim pridat claritine dakujem
Ocna pohotovost...necapte si tam framykoin(verim, ze aspon ocny, nie obyc a ze bol zatvoreny)