Alergia po umelých mihalniciach

21. jún 2024

Baby stalo sa to niektorej z vas ? Ako v tom pripade postupovat ?Dala som si claritine , framykoin a nejak to neustupuje . Mam strach , mam opuch a svrbi to boli .

sisa_s
21. jún 2024

Ocna pohotovost...necapte si tam framykoin(verim, ze aspon ocny, nie obyc a ze bol zatvoreny)

autor
21. jún 2024

@sisa_s ano ocny framykoin davam , mala som ho otvoreny doma , vadi to ?

maminkadeticiek
21. jún 2024

Nie,ale necakala by som.Ak nedokazes kontaktovat kozmeticku kvoli okamzitemu odstraneniu sla by som na pohotovost.Su to oci,tie mas len jedny.Na internete je privela odstrasujucich pribehov na tuto temu.

sisa_s
21. jún 2024

framykoin je antibiotikum..nemas bakterialnu infekciu, ale alergicku...cize treba kortikoid, su na predpis, preto je nutne ist hned na pohotovost, v noci sa to moze zhorsit a zajtra neotvoris oci

lilly7913
21. jún 2024

Ahoj, tiež sa mi to stalo, dala som si spraviť umelé mihalnice a na druhy deň ráno som skoro oči neotvorila, úplne opuchnuté, svrbeli, bolo to hrozné, išla som ku kozmetičke čo mi ich robila, aby mi ich dala dole, hrozne to štípalo. Po asi dvoch troch dňoch to odpuchlo, nedávala som si nič.

autor
21. jún 2024

@sisa_s ocna pohotovost u nas nie je 😔

sisa_s
21. jún 2024

V krajskych mestach je...ale ide vikend, rob ako chces, no otvoreny framykoin urcite nie je liecba na toto

taktotedanie
22. jún 2024

Ano vadi
Mihalnice okamzite dole, ocna pohotovost a do buducna ziadne mihalnice uz

autor
23. jún 2024

@taktotedanie preco vadi?

taktotedanie
23. jún 2024

A naco si davate do oka antibioticku mast ked mate alergiu? Zbytocne!!! To ako keby vas bolelo hrdlo ale dali by ste si tabletku na travenie- blbost
A po dalsie framykoin ma byt otvoreny len 3 tyzdne

autor
23. jún 2024

@taktotedanie no na zaklade tej masti sa mi to utíšilo

taktotedanie
23. jún 2024

To sa ti akurat tak “utlmilo” a nie nepomohlo
Mala som xy takych zien

autor
11. júl 2024

@taktotedanie ahoj idem si k tebe ešte po radu , zložila som tie mihalnice , odpuchlo to ale ja mám stále tie viečka červené ako podliate až to siaha do obočia . Čo mám robiť ? Ísť na kožné?

taktotedanie
11. júl 2024

Alergia ti neodozneje len tak
Skus pridat antihistaminika a bud allergika krem na ocne viecka alebo atoderm intense eye od biodermy

autor
12. júl 2024

@taktotedanie alergika na viecka pouzivam , skusim pridat claritine dakujem