Ahojte baby.Vo štvrtok som bola na 3D mihalnice,ale večer mi opuchlo očné viečko,v piatok mi ich dala kozmetička dolea do rána mi opuchli ešte viac.Mate niektorá podobnú skúsenosť?Ak áno,čo si mám na to dať.Je sobota,lekárovi teraz nemôžem.Kupila som si v lekárni Ocutein kvapky.Stipe,páli a svrbí to😞
ahoj. Nie je to mihalnicami, ale lepidlom. Tiez mam nan alergiu, Predavaju sa aj setrne lepidla, avsak su dost drahe. Ja som mojej kozmeticke musela kupit vhodne pre mna, lebo ona tiez pouzivala tie lacnejsie, ktore castokrat sposobuju taketo alergicke reakcie. Potrebujes hlavne nieco na alergiu, (zodak, fenistil kvapky) davaj si obklady a vydrz. Drzim prsty.
@mamamasama prosím ťa, aké lepidlo ti sadlo? Ja mam podobný problém a vždy zabral len zodac a očný framykoin. Preto som dala mihy dole. Ale strasne mi chýbajú a rada by som ich nosila.
@konikkon Ahoj. Toto je naj, akurat pozeram, ze vypredane. https://www.umelemihalnice.sk/Hypoalergenne-bez...
@mamamasama ďakujem pekne
Záleží od toho kde si to dávaš robiť a u koho... ak si to das robiť v nejakom cinskom salóne kde za tie mihalnice vypýtajú 20€ tak jasne že to potom jednak tak aj vyzerá, ale môžu ti ostať takéto nepekne zdravotné následky. Kamarátka bola raz takto tiež u jednej čo robila doma, mala síce peknú prácu ale lepidlo kamoske nesadlo. Samozrejme za mihalnice nehala 25€, dosla domov a opuchnuté celé oči. Musela jej to dať dole, potom sa kamoska musela 2 týždne liečiť z opuchov a svrbenia, celé oči mala zapálene. Ja chodím už 2 roky na mihalnice ale viem že sa nemám čoho báť lebo mám skúsenú lashstylistku, ktorá vie s akými materiálmi pracuje, má rôzne lepidla, vždy sa pýta či je zákaznícka náchylná na nejaké očné zápaly, či nenosí šošovky a podobne. Samozrejme za takú prácu sa aj platí viac. Ale mám istotu že sa mi nič nestane. Kamoske som ju dohodila, aj keď sa bala, že zas dostane alergickú reakciu ale čuduj sa svetu, je spokojná a nemala žiadny problém. Ani cervene oči nemala. Čiže treba si vybrať kvalitu, uistiť sa že tá baba čo to robi, je vyškolená, má na to kurzy, vie čo robí a vie s čím robí. Baby, predsalen, tu ide o oči. To nie je make up alebo niečo čo umyjete ak to je zle spravene a v pohode. Toto sú už iné veci.
@gabika0825 prepáč, ale to, čo píšeš nie je úplne pravda. Ja som na mihalnice nikdy nechodila do čínskeho salónu ale k tam, kde používajú kvalitné lepidlá. Rok som nemala problém a potom zrazu z ničoho nič mi oči opuchli. Stylistka nezmenila lepidlo a predsa. A tak som vystriedala ďalšie 2 dobre salóny, dokonca som cestovala aj do iného mesta, použilo sa ine lepidlo na citlive oči a nepomohlo. Oči mi opuchali už stále.
Ja som chodila vyškolenej a skúsenej lashstylistke,sama je skolitelkou a pracuje s mihalnickami od Glamour lashes,ktoré patria medzi naj...A lacné tiež neboli.Prvy krát som si ich dala takto pred rokom,nosila som ich pol roka úplne bez problémov raz po dopĺňani ma začali páliť oči a opuchli.mala som pauzu až do teraz(cca 7mesiacov),až e skúsim ešte raz.A zase nezapasovali a museli ísť na druhý deň dolu.Telo si asi zapamätalo a odmieta ich.Ale už nebudem riskovať,sú to oči a zrak mám len jeden!Asi nie sú mi súdené 🙂
@gabika0825 nosila som mihalnice 4 roky a nemala som vôbec žiadny problém, na dokladanie som chodila s minimálne vypadnutymi riasami. Ci som chodila k skolitelke alebo potom k od nrj vyškolenej kozmeticke, vždy boli krásne, nenápadne a perfekne držali. Od pôrodu ale žiadne lepidlo nedrzi tak dobre, a posledne dva razy mam neskutocne ťažké oci a červené, očná mi dala tabletky aj kvapky na alergiu ale odporúčala mihy odstrániť.. Bohužiaľ, alergia sa vytvori aj z jedneho dňa a na druhý deň. Už len nájsť kvalitné sérum a parádnu špirálu 🤷♀️
@bonikalc to s tými ťažkými a červenými očami mávam aj ja keďže ich mám zatvorene skoro 3 hodiny kým mi ich spraví. Je to normálna vec. Ešte k tomu keď nosím šošovky. Jasne že sa oko trosku podráždi ale neviem či to nazývať alergiou 🤔
@gabika0825 nemyslim si ze je to normálne, ked 4 roky som to nemala, a teraz po odstraneni oci úplne oddychnute...dovre urobene mihalnice zena nema citit na ociach... Nemali by zatazit oci...
nemam skusenost ale rozmyslam dlhsi cas nad 3D mihalnicami, no cim dalej tym viac negativnych skusenosti citam .. ja by som urcite sla na ocnu pohotovost, ved to nieje sranda