Alergia na umelé mihalnice

4. mar 2023

Ahojte, vyse roka som si davala umele mihalnice. V novembri mi oko opuchlo a okolo oka sa mi spravila sucha koza, cervena, supinky sa mi tam robili. Svrbelo a palilo to. Dala som si prestavku, pouzivala som kvapky na alergiu. Po vyse mesiaci som isla znova na mihalnice a sice mi oko neopuchlo ale znova sa mi tam na kozi spravilo to iste. Ocna mi povedala ze to je ekzem. Viete mi poradit s tym? Mali ste to niektora

matulik123456
4. mar 2023

Ja som mala to isté a odvtedy som si mihalnice nedala , už je to vyše roka … kozmetička mi poradila nejake sérum proti alergii ale ešte som ho neskúšala

konikkon
5. mar 2023

Áno, je to alergia. Žiaľ, umelých mihalníc sa budeš musieť vzdať.

pictbridge
5. mar 2023

Stále to už budeš mať. Ja som to skúsila ešte 6 krát nikto nechápe prečo ale nešlo mi do hlavy prečo mám zrazu alergiu. Stále som si myslela ze zla aplikácia a skúšala som rôzne salóny. Neuveríš ale včera som si ich presne znova davala dole vydržala som jeden deň . A teraz si ich už fakt nikdy nedám .

gabika0825
5. mar 2023

Treba mihalniciarke povedať že nech ti dá iné lepidlo, ja som taký problém mala raz, nosím už 4 roky s jednou prestávkou. Ale menila som babu čo mi robí mihalnice, tá mi dala najprv lepidlo ktoré bežne pri klientkach používa, no po dvoch doplneniach sa mi začal tiež ekzém na viecku, ale iba jednom, oči mi neopuchli, ale bolo to nepríjemne. Kremovala som mastičkou z lekárne. O 3 dni mi to zmizlo, potom som jej povedala o tom pri doplnení a dali sme dole celé mihalnice, urobila mi nanovo a dala mi hypoalergenne lepidlo. Odvtedy nič 😊 takze treba jej to povedať

zoja34
5. mar 2023

Ahoj venujem sa mihalniciam a poviem ti keď máš raz alergiu budeš ju mat stále , je normálne že sa prejaví až po roku je to individuálne ale keď ju máš raz budeš ju mať stále niekedy ustúpi niekedy sa to zhorší , úplne vyradiť mihalnice ja osobne takým babám poviem na rovinu že nech už nechodia

pictbridge
5. mar 2023

@gabika0825 mne nepomohlo ani iné lepidlo teda pre alergikov pre mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze . Kúpila som si ho sama za 30 eur po prve ráno po aplikácii bola polka mihalnic na vankúši lebo bolo slabé a alergia sa dostavila do 2 dní tak či tak .

larazivago
5. mar 2023

Hovorí sa-3 krat, a dosť. V tomto prípade 1 krát a dosť. Načo riskovať, umelé lepidlá nevestia nič dobré.

gabika0825
5. mar 2023

@pictbridge mne držia úplne pohodicke, chodím každé 3 týždne na doplnenie tak ako predtým 😊

pictbridge
6. mar 2023

@gabika0825 tak potom nemas určite alergiu 🙂

gabika0825
6. mar 2023

@pictbridge Ale mala som, z lepidla, akonáhle zmenila lepidlo tak mi to nevadilo, aj som jej popisovala aké som mala problémy a sama mi vravela že to bolo asi tým lepidlom. Nikdy predtým som žiadny ekzém na viecku nemala, až keď som zmenila babu čo mi robila mihalnice a používala iné lepidlo ako predošlá

comi
4. jún 2024

@gabika0825 ahoj ake hypoalergenne lepidlo pouzivas?

gabika0825
4. jún 2024

@comi ja neviem vôbec aké používa, ale už chodim k druhej lebo tá predošlá je na materskej momentálne 😊 a tiež používa hypoalergenne

comi
4. jún 2024

@gabika0825 a vedela by si sa jej opytat ?mam alergiu 😕

gabika0825
5. jún 2024

@comi môžem sa jej opýtať, ale podľa mna je viac druhov a tvoja mihalniciarka by mala vedieť že ak máš z klasického alergiu, tak by ti mala zaobstarať hypoalergenne, lebo takých báb je veľa čo majú alergické prejavy z lepidla… keď som išla k tejto novej tak ja som jej povedala že mám z klasického alergiu a ona hneď že jasne má aj hypoalergenne lepidlo.

comi
5. jún 2024

@gabika0825 ak by si bola taká ochotná skus sa jej opýtať aké má , ďakujem