Ahojte, prosím o radu/ ukľudnenie 😂 som na dovolenke pri mori, mam alergiu na slnko, brala som aj beriem tabletky, natierala som sa (ale asi som podcenila opaľovací krém). Napriek tomu som sa vyhadzala: Horna časť chrbta, ruky, brucho, nohy. Tam to už mierne ustúpilo, ešte to mam také na rukách. Je to z alergie alebo niečo iné? Ďakujem ❤️
a nemas to stipance?
@ivanakal práveže to na rukách neviem, ale zhoršuje sa to na slnku len. Ráno, keď vstanem tak je to bledé, resp. To tak nevidno
Pokial sa to zhorsuje na slnko moze to byt alergia na slnko, ale realne to vyzera ako stipance. Mamina mala alergiu na slnko a to sa rovno vo vstrihuu cela oliala cize neviem ci aj toto tam radit. Fenistil nemas?
@usla35 áno mam, dávam si 🙂 ja som bola vyhadzana na ramenách, dekolte, chrbte (ale len hornej časti, tam dokiaľ mam zapínanie na plavkách), nohách- tiež len stehná a trocha dole nad chodidlom,a od ramien mi to šlo tak k rukám. Preto to Radim k tomu, lebo je to divne… nemám to všade a nesvrbi ma to
Mne to príde tiež ako stipance... Mne keď sa vyhodí alergia tak to mam na väčšej ploche a také hrboly, a svrbí to neskutočne
@sense super, už len zistiť od čoho 🤦♀️
Podľa mňa alergia na slnko sa prejavuje trošku inak, buď fľaky alebo také malé drobné vyrážky -krupička taký intenzívny vysyp
Pri alergii na slnko mi obvodna doktorka predpisovala lieky, ale nepamatam sa ako sa volali. Opýtate sa jej.
Ja mam alergiu na slnko a vyzera uplne inak. Toto mas dostipane.
To co ma jomarch je alergia, je to velmi neprijemne, mavam to tiez.
To tvoje skor stipance.
@snowflakenel ďakujem, snáď to nebude nič strašne. Mna už napadol aj svrab. Ale tak nesvrbi ma to, tak snáď nie
@jomarch tak mne sa to vyhadze tiež vždy aj keď sa natieram blokatorom... Ale čo mne pomáha keď predtým dva tri dni ako začne ozaj piecť slnko si dat lieky na alergiu a potom je to lepšie resp priebeh je omnoho jednoduchší ako nič a až keď sa vyhodím lieky, keďže mne moc. Lokálne krémy nepomahaju