Alergia na slnko a opaľovací krém

anive
16. jún 2021

Ahojte. Obraciam sa ma Vás s prosbou o pomoc ohľadom výberu krému na opaľovanie. Niekoľko rokov mám alergiu na slnko (nepotvrdenú lekárom, pretože som na kožnom este nebola).
Proste....leto, slnko, voda...a ja sa ťahám stále do tieňa. Cca pred 3 -4 rokmi som našla nubian krém 50 a aj keď som bola pri vode úplne biela, pľuzgiere neboli a ešte som sa aj celkom pekne opálila. Lenže ďalší rok už bol vyradený ponuky.
Takže, prosím o radu s opaľovacím krémom. Anive

syslik81
16. jún 2021

piz buin ma dobry opalovak na alergiu

felicita027
16. jún 2021

dcéra má alergiu na slnko a používame túto biodermu https://www.bioderma-sk.com/nase-produkty/photo... po iných keď kúsok bola dlhšie na slnku ju krém alebo sprej štípal a s týmto nemá problém a sa mi zdá, že sa jej "polepšila" alergia

mmbudiakova
16. jún 2021

Eucerin - Krémový gél proti slnečnej alergii.

anive
autor
16. jún 2021

@felicita027 ďakujem 😉

anive
autor
16. jún 2021

@mmbudiakova ďakujem 😉

anive
autor
16. jún 2021

@syslik81 ďakujem 😉

anive
autor
16. jún 2021

Viem, že výrobkov je dosť. Zaujímalo by ma aj aké máte skúsenosti s nimi.

kkovacovak
16. jún 2021

@anive aj ja odporúčam ten eurecin ako sa píše vyššie. Tiež mám alergiu na slnko 🙂

janeninka
16. jún 2021

@anive aj ja pouzivam ten eucerin - zatial jediny funguje. Uz som skusala rozne.. Ale napr partner akoby prave z neho alergiu dostal ( cely ocervenel..)

sense
16. jún 2021

Ja používam Biotherm 50, ja mam potvrdenú alergiu a s týmto mam dobre skúsenosti aj keď je drahší, lepšie ako potom lieky

marcellka32
16. jún 2021

Odporúčam sa cielene neopalovat

lauraa
16. jún 2021

@janeninka podobne, vyskusala som snad vsetko,jedine eucerin zabera na moju alergiu

beruska.jk
16. jún 2021

@anive Používam Eucerin detský 50+, počula som dobré ohlasy aj na Daylong. Majú radu produktov určenú pre alergikov na slnko, chystám sa vyskúšať. A užívam betakarotén od apríla.

guiseppinka
16. jún 2021

Uprimne? Mna zo vsetkych vyrobkov desne svrbeli ruky, lebo kombinacia krem, pot a slnko je sialena... Neopalujem sa, snazim sa mat zakryte ramena, cez obed sa von nezdrziavam a vzdy mam pri sebe nieco tenke s dlhym rukavom... Nepotrebujem byt hneda, to by som ani nebola... Ale skrabat sa do krvi je velmi neprinemne, takze sa tomu vyhybam.. niet nad mechanicku zabranu...

hettinka
16. jún 2021

@anive eucerin tento

emma323
16. jún 2021

@anive ja používam eucerin tiež mam silnú alergiu na slnko

zuvelyn
16. jún 2021

Mam aj Eucerin aj detskú bidoermu spf 50, oba su super

anive
autor
16. jún 2021

@marcellka32 Úprimne. Negrilujem sa. Síce ma to ani veľmi nebaví sa opekať, ale predtým som bola aj tak vždy ako čokoládka. Aj keď som vždy bola viac vo vode ako na slnku.

anive
autor
16. jún 2021

@guiseppinka keď chodím po slnku, tak mam tuniky s dlhým rukávom. Keď sa mi to objavilo prvýkrát, tak som večer na dovolenke skoro zošalela. Ešte šťastie, že sme na dovolenke stretli známu, ktorá mi pomohla liekmi. Odvtedy už viem, čo ma čaká, takže to neriskujem.

nika523
16. jún 2021

Eucerin 50 pre mňa najlepší, skúšala som aj Biodermu ale tá mi nerobila dobre

petulka2021
16. jún 2021

@mmbudiakova najlepšia vec!🥰