uz dlhsie asi mesiac vzdy ked vyjdem von ma zacnu svrbiet po urcitom case ruky … nikdy som nemala problem ani ziadnu alergiu na slnko ale dnes som spozorovala ze to je asi zo slnka…
Neviete poradiť čo pomaha na to?
ja mam velmi silnu reakciu s vyrazkami , u mna to sposobuje viacero faktorov ktore upchavaju pory - pomohlo nepouzivat sprchove gely, pouzivam tuhe antibakterialne mydlo Dettol, nepouzivat telove mlieka, kremy na tvar, krem ma opalovanie musi mat mineralne filtre a nesmie upchavat pory - po anglicky 'non-comedogenic' napr. ultrasun, bioderma, taktiez treba brat Vit C
Alergiu na slnko mám od r.2007 od prvej dovolenky pri mori..rychlo som chcela byť hneda,bez krému na slnko..na dekolte a rukách hrozne pupienky, ktoré som si potom potierala bielym jogurtom-prva pomoc🙂..od vtedy každý rok..dnes som par krat vyšla na dvor na slnko bez kremu a už mam na dekolte..prve majove slnko je najhoršie,ak nepodchytim, vlečie sa to so mnou cele leto..Beta karoten odporúčam brať a 50tka faktor
@barb488 tiež mám alergiu a treba poctivo natierať. Vytvorila sa mi až po 18. Len pozor nie každý krém sedí keďže takáto pokožka je citlivá a môže reagovať. Možno skúsiť radšej minerálne spf určené pre deti alebo citlivú pokožku. Každému sedí niečo iné
@kkovacovak aj my používame tie minerálne spf pre deti
@nikasmile to je aká značka?
@kacenocka2 bioderma
@patka06 presne aj ja... Skoncila som tak, ze v mega horucavach som musela mat dlhy rukav... Inak sa to nedalo..
A neviete poradiť čím to teraz skludnim-vyrazky na dekolte? antihistaminiká beriem
@barb488 natierať 50tkou. Nič iné nám nebolo odporúčané, tak iba toto poradím.