Alergia na slnko

janula2511
6. jún 2017

Ahojte mám alergiu na slnko.zaujimalo by ma s čím sa natierate akým ochranným krémom pre alergikov sa natierate?a keď ste vyhadzane a svrby vás čo používate v tedy?

fem
6. jún 2017

Na alergie a na predchadzanie alergii na slnko je tento skvely Biosolis extreme fluid spf 50. Da sa kupit na eccoverde, najdes na googli. Najdes aj vela zahranicnych recenzii, byva vela krat vypredany. Je asi top, co existuje pre tento problem, je z organickych surovin a nema chemicke filtre. Lahucko sa rozotiera.

janula2511
autor
6. jún 2017

@fem a ti ho pouzivas?

fem
6. jún 2017

@janula2511 V rodine ano mame, skusala som, pre seba som nakoniec kupila od nich biosolis spray 50 spf, v oranzovom obale, lebo ten fluid bol stale vypredany, ked som kupovala. Ten, co mam teraz je super na cele telo. Ten ma 100 ml, tiez sa super rozotiera, co som hlavne chcela, aby to nebol husty krem. Ten fluid extreme je najma na tvar a na hrudnik, tam, kde sa vyskytuje alergia, popr. brucho, kde potrebujes, popr. ak su pigmentove skvrny je dobry, ako ochrana (ma 50 ml) urcite najdes vela aj na reviews aj fotky konzistencie... Popozeraj. Konecne mam nieco normalne. Ten fluid si dokupim mozno neskor. Ten oranzovy spray urcite vyuzijeme aj cela rodina. Vidim to na prvy rok kedy normalne vypouzivam opalovak dokonca.

silaviat
6. jún 2017

ja mam alergiu na prve slno to jarne byva najsilnejsie.. vyhadzu sa mi ruky takou rychlostou,ze nestihnem pouzit uv krem .. na sk som mzala kuteridom .. kedze teraz som v zahranici dali mi silne antihistaminy a krem.. nastastie tento rok mam uz alergiu za sebou ... naozaj to bolo hrozne takto vyhadzana som nebola ani nepamatam 😀

mmmarta
6. jún 2017

Mne pomáha krém od biodermy na alergiu na sknko