Dievčatá, potrebujem radu, dr.povedala, že mám alergiu na slnko, červené veľmi svrbiace fľaky po celom tele, predpísala mi Zenaro 3x1 tabletu, vôbec sa to nezlepšuje už to mám dnes 4.den,skúšala som aloe Vera, calciovu masť, smotanu a tvaroh na radu lekárky, dnes som si už sama naordinovala Omarit, predsa je tam iná účinná látka, vie mi niekto poradiť?????? Ďakujem 🥰
Ja ked som sa vyhadzala pri mori, tak mi pomohlo, az ked mi po navrate obvodny lekar asi dva dni za sebou pichol dithiaden.
@ada_alica mne pomáha len dithiaden alebo zodac (aj keď na ten si už asi telo zvyklo, už nemá taký účinok na mňa). Ale tiež to nie je okamžitá úľava, niekedy 1-2 dni a dovtedy sa doškrabem, lebo si neviem pomôcť.
Skús možno fenistil kvapky, nie gél.
Závisť všetkým, čo nemajú problém so slnkom. Stačí sa pozabudnúť, v najväčšom slnku prejsť len do záhrady po paradajky a skončila som na 2 dni. 😑
moj manzel ma tiez alergiu na slnku uz par rokov,ale len ked je velmi horuco a hlavne pred dovolenkou pri mori musi brat lieky aspon 2 tyzdne pred nou, inak mal na svrbiace flaky, pluzgieriky na rukach na krku, ale to mu len tak nepreslo,az kym dlhsie bral lieky a natieral fenistilom..cca dva tyzdne kym sa mu to ukludnilo