Dobry den, chcela by som sa poradit, synovi zistili alergiu na roztoce, na travy a ine veci, pravdepodobne to ma aj starsi syn, aj ked on este nema zistenu konkretnu alergiu...Rozmyslam o kupe antialergickych obliecok na paplon, vankus, takisto nejakeho potahu na matrace. Viete mi poradit co by bolo najvhodnejsie, nejaku znacku s ktorou ste spokojne a ci vidite aj rozdiel u deti ked ste to zacali pouzivat? Dakujem za rady
ja pouzivam scan quit aj podusky a periny, konkretne niektore sa daju prat na 90st. a ani po rokoch prania sa neznehodnocuju návliečky nemam speci menim ich pravidelne
Googli odborné info.z poťahov odp.zn.pristine
Anti alergický poťah na čokoľvek ti bude málo platný,ak nezabezpečis,aby si roztoče veselo nežili v matracoch,vo vankúšoch a perinach.
Vyhodiť všetko perové,paperove a všetko,čo išlo okolo peria.Kupit paplony,vankúše plnené umelinou.
A kúpiť hlavne kvalitný vysávač na roztoče.A tým pravidelne vysávať všetko.Odporucam Teslu.Ja som spokojná.
Pravidelne prezliekať periny a raz za mesiac kompletné oprať paplony,vankúše a poťah na matraci.Prat na 90 stupnov
Plysaky a záclony preč uplne