Alergia na psov

sara700
19. mar 2021

Ahojte,syn dostal k narodeninam krasneho malinkeho psika Civavku,no ja som na neho velmi alergicka,cize sa mi tazko dycha,kycham svrbia ma oci.Mate niekto taku skusenost a da sa s tym zit? Volala som alegologovi no objednali ma az na Maj.Cize zatial uzivam Zodak,ale ani ten velmi nepomaha.Dakujem za odpovede🙂

littlebubble
19. mar 2021

Mňa by zaujímalo kto daruje psíka bez opýtania 🤷.My sme si chceli zobrať psíka lebo chlapček mal silnú alergiu a museli dať psíka preč.

lilyianka
20. mar 2021

@sara700 mne tiež zistili alergiu na psie chlpy a doma sme vždy mali psov. Užívala som teda lieky od alergologa a zaujímavé je, že rokmi sa mi alergia zmiernila. Teraz mám vraj zase alergiu na mačky 🤷‍♀️

0silvia0
20. mar 2021

@lilyianka ja som mala zasa kedysi silnu alergiu na macky a po rokoch mame teraz dve a v pohode, nic mi nesposobuju.

monkabohdalova
20. mar 2021

@sara700 moja veduca v psom utulku ma doma 7 psov a v utulku 20 je s nimi v kontakte deno denne má alergiu na psov a správne nastavenými liekmi ani nevie že jej niečo je;)

sara700
autor
20. mar 2021

@monkabohdalova Dakujem,velmi ste ma utesili,ledva cakam,kedy uz pojdem tomu alergologovi,tak snad to aj v mojom pripade bude ok.Psika nechceme dat prec,synovi by to zlomilo srdce a uz sme si ho aj velmi oblubili.

sara700
autor
21. mar 2021

@lilyianka Dakujem za odpoved,ja som zase bola alergicka na pel aj mne sa to casom z nicoho nic zmiernilo,ale teraz na toho psika.