Ahojte stretli ste sa už niekto s takým že, keď niečo robím také že sa prehrejem veľmi ( nie tak že zo mna tečie pot ) stačí fakt že mi je teplo a trocha sa aj zapotím, tak po celom tele sa mi objavia take akoby červené pluzgiere nieje v tom voda len to tak vyzerá a nenormálne to svrbí , kvôli tomu neviem ani cvičiť lebo sa prehrejem a už ma všetko začne svrbieť a objavia sa tieto akoby pluzgiere 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ nechápem nikdy som takéto nemala, objavia sa fakt všade na nohách na stehnách na rukách, bruchu, hrudi všade a hrozne svrbia ale potom po cca 20 min prejde, máte niekto takúto skúsenosť???
@liviafazekasova ja som silny alergik uz asi 20 rokov. Pred cca 8 rokmi sa mi vytvorila alergia na slnko a nasledne rok na to som zacala pocitovat presne to iste co popisujes. Ked sa viac spoti - predovsetkym dekolt a krk, hrudnik tak ma to zacne stipat, svrbiet, mam cervene flaky. Hovorila som to aj alergologicke ale vraj to nevie inak ako analgetikami riesit. Pomaha mi uzivanie antihistaminik na dennej baze.