Alergia na kožený náramok

4ocka
18. mar 2012

Maminy,na Vianoce som dostala kvalitne hodinky/Nautica/ s kozenym naramkom. Som alergik na kobalt a nikel,preto som si zistila,popozerala co a ako...Maju kozeny naramok,na ktorom sa mi odtrhli tie putka co drzia konec naramku aby to netrcalo. Hodila som tam mini gumku..No k problemu...Stale ich nosim na lavej ruke a pred dvoma dnami sa mi zrazu urobila na jednej stane akoby skareda popalenina po dlzke tej kradsej casty kozeneho naramku. Popalenina je predelena pasikom kde bola ta gumka...tam som.hodinky dala na den dolu,a potom som si ich zo zvyku zasa dala a vcera som s kukala a uplne o 100 x horsie,bolestive..no joj..skusila som.si.ich dnes dat na druhu ruku a po dvoch hodinach sa mi urobil zasa pluzgier okolo cerveny a vo vnutri bielozlty akoby do hnisava 😖 Je mozne do kelu aby kvalitne hodinku urobili takuto kvazy popaleninu a to len na jednej casti?? A po troch mesiacch nosenia dennodenneho?Mate niekto takuto reakciu na kozene naramky?? Som z toho uplne zjelenena... :'(

grettka
18. mar 2012

mozno bol niecim impregnovany, pripadne farbivo, mozes mat alergiu na impregnacnu latku

4ocka
autor
18. mar 2012

@grettka ahoj, no mne je cudne ze mi alergiu sposobuje len jedna cast,ta kratsia,to by bolo hlupe kazdu cast imprednovat niecim.inym... Som.zvedava kolko sa mi to zasa bude liecit :'(

strapco13
19. mar 2012

@4ocka kedze to mas v tej casti ako si dala tu gumicku..tak to bude alergia na nieco co ta gumicka obsahuje, zrejme ta gumicka reaguje s potom a takto to dopadlo
daj tu gumicku dole..radsej si daj na to vyrobit kozene putko..v opravovni obuvi by ti s tym mohli pomoct a najprv si to preliec

4ocka
autor
19. mar 2012

@strapco13 😀 praveze tam kde je ta gumka to doriadene nemam 😀 a chystam sa ist do mirage dat to vyreklamovat,len akosi dodnes nebol cas 🙂

strapco13
19. mar 2012

@4ocka ale pises, ze popalenina je predelena pasikom v mieste gumicky...cize je mozen, ze sa vplyvom potu a tej gumicky vysuchava nieco z toho naramku..keby to bolo cisto naramkom, robilo by sa to aj inde
a pred reklamaciou..daj tu gumicku dole a nespominaj ju..neuznali by reklamaciu, ze neodborny zasah, nepouzivanie v zmysle akosa to ma..ci nieco podobne by vymysleli 🙄

pia22
19. mar 2012

@4ocka tak poznam presne tu reakciu aku opisujes. Tiez mam kontaktnu alergiu na kovy a uz mam v "zakazanom uzemi" aj kozene naramky. Chystam sa zakupit celogumene a ak aj tie neznesiem, tak uz len nastenne do kabelky😀.

4ocka
autor
19. mar 2012

@pia22 ja som mala gumenne,no stacilo ze mini tlacitka na nastavenie casu boli smer koza,do dvoch hodin ruka spalena :'(

4ocka
autor
19. mar 2012

@strapco13 ja idem dat hodinky original do krabicky,gumku samozrejme dolu,s tym ze po dvoch hodinach na kuupalisku mi dve putka odisli,pritom su to hodinky aj do vody. Preto to idem vyreklamovat 🙂

lenka11222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz