Maminy,na Vianoce som dostala kvalitne hodinky/Nautica/ s kozenym naramkom. Som alergik na kobalt a nikel,preto som si zistila,popozerala co a ako...Maju kozeny naramok,na ktorom sa mi odtrhli tie putka co drzia konec naramku aby to netrcalo. Hodila som tam mini gumku..No k problemu...Stale ich nosim na lavej ruke a pred dvoma dnami sa mi zrazu urobila na jednej stane akoby skareda popalenina po dlzke tej kradsej casty kozeneho naramku. Popalenina je predelena pasikom kde bola ta gumka...tam som.hodinky dala na den dolu,a potom som si ich zo zvyku zasa dala a vcera som s kukala a uplne o 100 x horsie,bolestive..no joj..skusila som.si.ich dnes dat na druhu ruku a po dvoch hodinach sa mi urobil zasa pluzgier okolo cerveny a vo vnutri bielozlty akoby do hnisava 😖 Je mozne do kelu aby kvalitne hodinku urobili takuto kvazy popaleninu a to len na jednej casti?? A po troch mesiacch nosenia dennodenneho?Mate niekto takuto reakciu na kozene naramky?? Som z toho uplne zjelenena... :'(
@4ocka kedze to mas v tej casti ako si dala tu gumicku..tak to bude alergia na nieco co ta gumicka obsahuje, zrejme ta gumicka reaguje s potom a takto to dopadlo
daj tu gumicku dole..radsej si daj na to vyrobit kozene putko..v opravovni obuvi by ti s tym mohli pomoct a najprv si to preliec
@4ocka ale pises, ze popalenina je predelena pasikom v mieste gumicky...cize je mozen, ze sa vplyvom potu a tej gumicky vysuchava nieco z toho naramku..keby to bolo cisto naramkom, robilo by sa to aj inde
a pred reklamaciou..daj tu gumicku dole a nespominaj ju..neuznali by reklamaciu, ze neodborny zasah, nepouzivanie v zmysle akosa to ma..ci nieco podobne by vymysleli 🙄
mozno bol niecim impregnovany, pripadne farbivo, mozes mat alergiu na impregnacnu latku