Viem, ze tu je vela maminiek s malymi babatkami, co sem pisu. Ale napisem aj ja. Mam alergiu na jablka. V poslednej dobe chudnem, takze pomerne casto zjem jablko aj ine ovocie a zeleninu.... dneska som skoncila! Zacalo ma neskutocne tlacit v casri hrudniku. Kedze mam aj nabeh na astmu, tak mam nejake tie lieky na vdychnutie. Zobrala som si, ale potom sa mi tocila hlava. Podlomili sa mi hohy a ostala som lezat na zemi. Momemtalne je to O.K. ale nie som si ista. Neviem ani poriadne chodit, ani lezat na boku. Lezim rovno, na chrbte. Rodicia o tom vedia. Zajtra deme ku doktorke, tak dufam, ze bude vsetko v pohode. :( mam strach.. bola uz niektora s vas? Prosim, poradte... a aj ak tak ako to je v KE v nemocnici (novej)
Ako nei je to preukazane, ale tak... viem, ze je to divne, ale tak... viem, mozno si to nepochopila. Nevadi. Ja len ze idem na vysetrenie.... a tak neviem.
@zuzka112233 Objednaj sa u MUDr.Petrovicsa - vytestuje ti potraviny na ktore si alergicka da ti doporiadku aj astmu - on zisti pricinu ,lebo nabeh na astmu a alergia je len dosledok toho ,ze nieco v organizme nefunguje,alebo je oslebene .....bezhranicna viera v lekarsku vedu a kopec liekov je ten najlepsi sposob ako dodrbat organizmus
http://petrovics.sk
Ja som bola na tych testoch... najviac som mala na brezu.. a na jablko len kusok..
@zuzka112233 to nebude jablkami...
@matkamirko jablcka jem nase so zahrady. 🙂 a jasne 🙂
@zuzka112233 vobec to nevyzerá ako alergická reakcia. Ako si na to prišla?
@zuzka112233 moc som nepochopila o co ide...
mas alergiu na jablka- preukazanu, ci len domnelu?
aj napriek tomu jes jablka?
dovod ten - ze chudnes?
asi to cele bude len blbym jedalnickom 🙂