Alergia na jablká

zuzka112233
23. okt 2014

Viem, ze tu je vela maminiek s malymi babatkami, co sem pisu. Ale napisem aj ja. Mam alergiu na jablka. V poslednej dobe chudnem, takze pomerne casto zjem jablko aj ine ovocie a zeleninu.... dneska som skoncila! Zacalo ma neskutocne tlacit v casri hrudniku. Kedze mam aj nabeh na astmu, tak mam nejake tie lieky na vdychnutie. Zobrala som si, ale potom sa mi tocila hlava. Podlomili sa mi hohy a ostala som lezat na zemi. Momemtalne je to O.K. ale nie som si ista. Neviem ani poriadne chodit, ani lezat na boku. Lezim rovno, na chrbte. Rodicia o tom vedia. Zajtra deme ku doktorke, tak dufam, ze bude vsetko v pohode. :( mam strach.. bola uz niektora s vas? Prosim, poradte... a aj ak tak ako to je v KE v nemocnici (novej)

katarinamarkova
23. okt 2014

@zuzka112233 moc som nepochopila o co ide...
mas alergiu na jablka- preukazanu, ci len domnelu?
aj napriek tomu jes jablka?
dovod ten - ze chudnes?
asi to cele bude len blbym jedalnickom 🙂

zuzka112233
autor
23. okt 2014

Ako nei je to preukazane, ale tak... viem, ze je to divne, ale tak... viem, mozno si to nepochopila. Nevadi. Ja len ze idem na vysetrenie.... a tak neviem.

lilysk
24. okt 2014

@zuzka112233 Objednaj sa u MUDr.Petrovicsa - vytestuje ti potraviny na ktore si alergicka da ti doporiadku aj astmu - on zisti pricinu ,lebo nabeh na astmu a alergia je len dosledok toho ,ze nieco v organizme nefunguje,alebo je oslebene .....bezhranicna viera v lekarsku vedu a kopec liekov je ten najlepsi sposob ako dodrbat organizmus
http://petrovics.sk

zuzka112233
autor
24. okt 2014

Ja som bola na tych testoch... najviac som mala na brezu.. a na jablko len kusok..

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paskolinka
24. okt 2014

@zuzka112233 to nebude jablkami...

zuzka112233
autor
24. okt 2014

@matkamirko jablcka jem nase so zahrady. 🙂 a jasne 🙂

adeala
24. okt 2014

@zuzka112233 vobec to nevyzerá ako alergická reakcia. Ako si na to prišla?