Alergia na gélové nechty

alofinka
29. nov 2022

Po rokoch som dostala alergiu na gélové nechty, začali ma svrbiť prsty a pluzgieriky, až žihlavka, teraz som našla na internete na protialergenne gél laky inveray nemáte s tým skúsenosti či aj tie nemôžu spôsobiť alergiu?

doriiis
29. nov 2022

Prečo neskusis akrylové nechty?

alofinka
autor
29. nov 2022

@doriiis to sú aké?

doriiis
29. nov 2022

@alofinka ...robíš si ich sama?

alofinka
autor
29. nov 2022

@doriiis hej

doriiis
29. nov 2022

@alofinka ...vykašli si na robenie nechtov sama sebe.Najdi si nejakú šikovnú nechtarku a tá bude vedieť,čo sú akrylové nechty.
Alebo googli a youtubuj....keď si zvládneš robiť gélové,zvládneš aj akrylove

akvi
29. nov 2022

@alofinka a čo tak počúvnut čo ti vraví tvoje telo a prestať ho zaťažovať tým svinstvom?

sejbipi
29. nov 2022

Tiež mám alergiu. Nakúpila som si rôzne laky pre alergikov, bez hemy. Nič nepomáha

petusa312
9. jan 2023

@alofinka ja som skúsila aj inveray, žiadny rozdiel, alergia aj tak.

sejbipi
9. jan 2023

@petusa312 plánujem skúsiť ešte stránku bionehty. To už je posledná šanca

macka9
9. jan 2023

@sejbipi skúšali ste aj bez primeru? Ja som sa dočítala ,že zvedsa Primer to spôsobí, ja som skúsila síce nevydržali dlho tak Max 2 týždne ale alergická reakcia nebola

biaa
9. jan 2023

@alofinka tiež mám akryl 🙂) a som spokojna cvicim takze moje necht vyzerali vždy hrozne obuchane poodlamovane no des a pracujem v banke takze nejak to musí vyzerat :D pre mna akryl top

sejbipi
9. jan 2023

@macka9 skúšala. Nepomohlo

petusa312
4. júl 2023

@macka9 skúšala je to úplne jedno aspoň u mňa, alergia furt. Skúsila som po pol roku si urobiť, použila som len inveray, aj tak. Takže to vesiam na klinec 🙂

sejbipi
4. júl 2023

@petusa312 tiež sa po cca roku chystám nato to znovu skúsiť a bojím sa toho že to dopadne tak isto ako u teba 😏