Alergia na chlad

11. feb 2021

Chcem poradiť ,, už dlhšie mám takúto "vychádzajú tvár " v okolo brady a oči ,, zrejme to je nejaká alergia alebo niečo lebo akné to nieje,, myslíte že to môže byť zo zimy alebo , ak ste sa niektora stretli s tým ,čo ste použili alebo odporúčate ,, ďakujem

zazrakysadeju
11. feb 2021

mám pocit, že to budete mať asi reakciu na mliečne výrobky, alebo orechy, od kedy to máte, mali ste to už aj pred tým či len teraz, spomente si, že čo všetko ste jedli vo väčšom množstve pred tým než sa vám to stalo 🙂

patka06
11. feb 2021

podobné mala dcéra od rúška vypratého v práčke . ...zmizlo samo potom ako zmenila a menej nosila rúško

zazrakysadeju
11. feb 2021

@patka06 máte pravdu, môže to byť kľudne alergická reakcia aj od textilného rúška, keď to vyperiete, treba si dávať pozor, že v čom a v žiadnom prípade nedávajte aviváž!!!! Ja nosím iba plastové rúško v čom sa dá aj normálne dýchať, ale iba do obchodu, vonku nenosím nič. Radšej si kúpte plastové a budete mať kľud 🙂

solange7
11. feb 2021

Periorálna dermatitída.

autor
11. feb 2021

Ďakujem pekne ,, no Ruska moc nenosím ,keďže som stále doma ,, a mám kvalitné takže to nemyslím , a aviváž nepoužívam lebo celkovo mám alergiu na ňu ,, len som bola párkrát von bez Ruska alebo sálu si zabehať a neviem asi z toho chladu ,, ale celkovo mám cez zimu strašne suchú pokožku ,, takže neviem ale ďakujem 🙂)

leeo
11. feb 2021

Neda sa mi zaostrit fotka takze si tipnem, ci to nemoze byt zihlavka. Skus pogooglit ci to na teba sedi. Ta ma rozne spustace aj roznu dlzku prejavu aj rozne miesta prejavu.

ninusa221
12. feb 2021

Podla mna ti len niečo zaškodilo v jedle... zas za par vyrážok netreba hned hladat diagnózu🙃

autor
12. feb 2021

@ninusa221 no už to mám dlhšie ,, nejak som to neriešila ,ja som posledný človek čo hľadá diagnózy a chodí k doktorovi :Do ,,len ma zaujal ,že čo robiť aby to nejak odišlo

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz