Alergia na ATB a zhoršenie stavu.

gabilili
26. mar 2020

Prosím vás už ste sa stretli s alergiou na ATB že sa vám zhoršil stav? Ze ste začali mať zimnicu, unavená a zvýšenú teplotu? Tak do 37,5?

hyberncia
26. mar 2020

@gabilili to nie je alergia,ale prepuknutie choroby.

janinah
26. mar 2020

To nie je nijaká alergia,ak trochu sleduješ čo sa deje okolo,tak treba zvážiť test na koronu,zvlášť ak si sa mohla stretnúť s niekym podozrivým.

veronikaszabova
26. mar 2020

@gabilili alergia na antibiotika sa prejavuju skorej koprivkou, svrbenim celeho tela, hnackou,...

gabilili
autor
26. mar 2020

@janinah nebola som v zahraničí ani neviem o tom že by som bola s niekym kto bol...

marcelamlyn
26. mar 2020

@gabilili ahoj ja som mala tiež podobný problém

korunka1
26. mar 2020

@gabilili nemusíš mať hneď coronu.Obyčajná chrípka ti nestačí? Ale jednoznačne sa alergie neprejavujú takýmto štýlom

gabilili
autor
26. mar 2020

@marcelamlyn a už si v pohode? Co ti pomohlo?

cacianka
26. mar 2020

Alergia na atb je veru ina. Mala som, tyzden v nemocnici, injekcie do r.ti, cela natreta omietkou, takmer anafylakticky šok...
Potom testy - mam all.na jeden typ z troch (ospamox)

uhnakova
26. mar 2020

Alergia na atb sa zvykne prejavit ako vysyp. Syn sa vysypal po peniciline, mal to na celom tele drobny vysyp nahusto. Vysypal sa aj po sirupe Klacid, to bol jemnejsi vysyp a bolo toho menej, ze vraj naskor alergia na umelu aromu/prichut. Toto, co popisujes, bude daco ine. Najskor beries tie atb zbytocne a ide o inu chorobu. Alebo neucinkuju.

marcelamlyn
28. mar 2020

@gabilili ani nie zistili mi boleriozu a po nasadení ďalších liekov mi začali padať vlasy.no že je to kvôli tej chorobe.tak uvidím