Dobry vecer.Dal som si kvapky Algifen Neo.Zacal som kychat a vysypal som sa svrbi ma vsetko.Ako to mam riesit?pohotovost alebo co nato?
ano, daj si zodac
a ak by si mal pocit, ze ti opucha krk, horsie sa ti dycha a podobne alebo sa to svrbenie nezlepsilo, tak pohotovost
@hradnapani mozem aj Zenaro?zodac nemam, uz presla hodina aj nieco a trosku som citil tazobu na hrudi ale uz nic a dycha sa mi celkom dobre
akekolvek antihistaminikum mozes skusit, aj zenaro
@hradnapani a mam si ho dat aj ked uz ma to nesvrbi?vytazky ale este ostali pomaly miznu
Teraz sa bojim aby som nemal alergicku reakciu aj z toho lieku ..
nesvrbi, miznu, nedavaj
@hradnapani dal som si len polovicu kedze nos mam stale upchaty
Pozor, velmi nebezpecne, mozes sa zacat dusit.
Nabuduce si volaj kludne zachranku, mozu sa ti totiz stiahnut dychacie cesty a tam ide o minuty.
Odporucam neuzivat Acylpyrin ani lieky typu Ibalgin, Nospa, Ibuprofen atd, lebo tieto reakcie sa zvyknu nabalovat a zhorsovat.
Mal si stastie.
Keď si alergická na algifen, tak si aj na novalgin, vždy si pozri zloženie lieku ktorý ti lekar predpise, lebo oni si vôbec na to nedávajú pozor- vlastná skúsenosť.
A potom je už zle, reakcia býva vždy horšia ako tá prvá
@zuzi56 ano ja som mal najprv tu istu reakciu ked som si dal davnejsie Novalgin, cize ten uz neberiem.Nevedel som ze Algifen ma tu istu ucinnu latku ako Novalgin inak by som si ho nedaval, potom som zistoval na google a ano Metamizol maju spolocny.Cize vyradujem obe a beriem uz fakt len paralen ak budem musiet.Dakujem za odpoved
Halo prosim vas co si mam dat Zodac ci co s tym?svrbi ma cele telo..