Ahojte, už druhý krát v priebehu dvoch týždňov sa mi vyhodilo toto na predlaktí. Prvýkrát menej teraz viac aj na druhej ruke. Mám problém v zime s praskanie rúk, som Kaderníčka mácam si ruky vo vode a robim s dezinfekciou. Lenže cez deň nič a keď sa vyspim ráno sa mi to objavilo. Neviem, či to môže byt aj alergia na nejakú potravinu. Svrbí to trochu to aj stipkalo
Daj si nejake antihistaminika a porozmyslaj, ci si nieco nove jedla alebo kozmetika…
Skús obmedziť kyslé jedlá, kávu, kofeín, alkohol, cukor, obmedz lepok a častejšie jedz vývar z kostí, chia semienka, zeleninu + probiotiká, rybí olej .. zázvor, žihľavový čaj.
Na tej foto to nie je tak dobre vidno ale ono to neni ako žihľavka ale zapálene vyrážky bolo to presne v póroch a keď to odpuchlo niektoré miesta zostali suché. Ešte mi napadlo že zo PSA ako sa s ním tulim alebo používam taký sprej na ruky ale zas keď sa osprchujem to zmyjem a ono sa to urobilo vždy po. Sem tam mám svrbivu pálivú a červenú pokožku aj na lícach a brade na tvári. Celkovo mám úplne suchu pokožku na tele a nerada sa kremujem
@dzanak1 je to žihlavka treba najst to, co ti robi zle a vyhýbať sa tomu