Ahojte, ma niekto skusenosti s touto liecbou? Pomahá? Alebo ostať pri klasickych liekoch? Ďakujem
Áno, aj mne Staloral pomohol. Môjmu bratovi ani nie, ale alergia je taka premenlivá. Jedno obdobie sa mi dosť pohoršilo, po tehotenstve dokonca alergiu na potraviny už ani nemám, ale pele, trávy, roztoče ostali výrazne. Je veľa vecí, ktoré to dokážu ovplyvniť. Určite ale treba skúsiť
@nitka1157 ahoj, vieš čo ešte teraz začal len druhý rok liečby a tam treba podstúpiť vraj minimálne 3, ideálne 5, tak ešte neviem nejak posúdiť, iba že jablká mu zatiaľ stále vadia 🙂 On má skríženú alergiu na brezu. Ono záleží, o aký druh alergie ide. Môj užíva 6 balení v kuse cca pol roka, potom pol roka pauza a tak dokola a platíme za jedno balenie cca 10 eur. Takže 60 eur za rok
@nitka1157 vieš čo nejaký klasický antialergicky, neviem odkiaľ má presne momentálne... JYSK, Lidl? Fakt neviem, nekupujem mu nejaké špeciálne, len teda aby neboli paperové. Nám skôr kázala doktorka utierať prach namokro, vyhodiť koberec (ten som ale zrušila len od jari do jesene, teraz som mu ho už vrátila ako je chladnejšie), nevešať prádlo vonku a tak
Ahojte. Ako sa mate aktualne? Pomohly vom terapie ?
@leona45 myslis liecbu napr. kvapkami Staloral, co sa podavaju denne niekolko rokov, alebo injekcie? Mne pomohli obe,injekcie v detstve a Staloral v dospelosti, velmi vyrazne, este ked vyrabali kombinovany.