Aký sprej pomôže na bolesť hrdla počas Covidu-19?

texik1
1. mar 2022

Ahojte mam covid aký sprej pomôže na bolesť hrdla? Strašná bolesť krutá nemôžem prehltat 😪mam strepsils sprej. Kloktam aj s dračiu krvu. Obklady dávam na hrdlo a nič už 3 deň 😪😪kašeľ áno vypluvam hlieny. . Antibiotika taktiež vysoké horúčky boli. Dodám že nemôžem hocičo chronická gastritida a reflux.

uhnakova
1. mar 2022

No bohuzial mne nepomohlo nic a nakoniec mi vsetky tie spreje a cmulacie tabletky rozdrazdili sliznice v hrdle a na jazyku tak, ze mi krv tiekla. Vsetko som vysadila. Ta najhorsia bolest trvala 4 dni a 4 noci, naozaj akoby som ziletku mala v hrdle. Na piaty den konecne vyraznejsie zlepsenie. Mna boleli aj uzliny zvonka krku a na tie som si prikladala studene veci z chladnicky niekolkokrat denne aj v noci. Drzkaj sa, snad ti to uz za den-dva polavi.

texik1
autor
1. mar 2022

@uhnakova áno presne tak to mam presne tak ďakujem jasne. Tak to nebudem. Ani robit. Len ten obklad asi najlepšie a čaje a voda.

20erika07
1. mar 2022

@texik1 pri covide nam odporucali jox, mojej mame zabral nejaky salviovy a mne mimo covidu tantum verde forte sprej asi tak naj.

slniecko_12
1. mar 2022

@texik1 poradila by som ti antibiotika

texik1
autor
1. mar 2022

@slniecko_12 beriem áno azitrox 500mg.

texik1
autor
1. mar 2022

@20erika07 ten strepsils nie je dobrý asi že?

texik1
autor
1. mar 2022

@20erika07 salviovy nemôžem ja som aj alergik

kimina21
1. mar 2022

@texik1 ja pri bolesti hrdla striekam propolisovu tinkturu.

texik1
autor
1. mar 2022

@kimina21 toto už dupľom nemôžem 😪

shogun
1. mar 2022

@texik1 Slana voda kloktat, niekomu to pomaha, aj ten jox je vraj dobry

texik1
autor
1. mar 2022

@shogun skúsim ďakujem

bona69
1. mar 2022

@texik1 skús sa pozrieť do krku,do zrkadla, či tam nemáš náhodou afty, ja som mala také strašné bolesti v krku a tiež nič nepomáhalo,a keď pozrela do zrkadla ze co tam tak strašne bolí,tak kopu aftov, od koreňa jazyka až po hrdlo, je to zníženou imunitou, nasadila som zinkorot, kloktala so slanou vodou, a tantum verde alebo corsodyl. Nám pri covide pomohli ampulky imuno buster,na rýchlu podporu imunity.

slavkadi
1. mar 2022

@texik1 skús kloktat Glimbax, viacerým to zabralo, mne pomohla aj slaná tepla voda kloktat, a za štamperlík domácej, zaklonit hlavu podržať a prehltnúť. 😁

pictbridge
1. mar 2022

Zázračný cetalgen. Nám pomohol tiež sme boli na tom takto. Odporúčam.

texik1
autor
1. mar 2022

@pictbridge no ja hocičo nemôžem bohužiaľ. Mam chronickú gastritidu plus reflux. Jedine panadol 500mgmozem iné nič. Atb mi dala azitrox 500mg.

texik1
autor
1. mar 2022

@slavkadi ďakujem piť už vôbec nie písala som co mam aké problémy slanou vodou robím.

texik1
autor
1. mar 2022

@bona69 pozerala som mam brutálne červené madle a hrdlo. Zincorot vôbec nie. A ja mam ešte aj autoimunitne ochorenie tomu takže tak. Na imunitu beriem veci.

texik1
autor
1. mar 2022

@slavkadi skúsim zajtra kúpiť teda

janagem
1. mar 2022

@texik1 mne pomohlo kloktat vodu so solou a - velmi vtjpne,, jogurty. S jogurtom bolest presla

bona69
2. mar 2022

@texik1 tak to ma mrzí, snáď s tou slanou vodou aspoň, mne to pomohlo a uľavilo od bolesti,držím palce

engel76
2. mar 2022

@texik1 Energy Grepofit a ustna voda listerine. Total care alebo cool mint. Staci male balenie. Nic netreba prehanat.