Ahojte mam covid aký sprej pomôže na bolesť hrdla? Strašná bolesť krutá nemôžem prehltat 😪mam strepsils sprej. Kloktam aj s dračiu krvu. Obklady dávam na hrdlo a nič už 3 deň 😪😪kašeľ áno vypluvam hlieny. . Antibiotika taktiež vysoké horúčky boli. Dodám že nemôžem hocičo chronická gastritida a reflux.
@texik1 poradila by som ti antibiotika
@slniecko_12 beriem áno azitrox 500mg.
@texik1 skús sa pozrieť do krku,do zrkadla, či tam nemáš náhodou afty, ja som mala také strašné bolesti v krku a tiež nič nepomáhalo,a keď pozrela do zrkadla ze co tam tak strašne bolí,tak kopu aftov, od koreňa jazyka až po hrdlo, je to zníženou imunitou, nasadila som zinkorot, kloktala so slanou vodou, a tantum verde alebo corsodyl. Nám pri covide pomohli ampulky imuno buster,na rýchlu podporu imunity.
Zázračný cetalgen. Nám pomohol tiež sme boli na tom takto. Odporúčam.
@pictbridge no ja hocičo nemôžem bohužiaľ. Mam chronickú gastritidu plus reflux. Jedine panadol 500mgmozem iné nič. Atb mi dala azitrox 500mg.
No bohuzial mne nepomohlo nic a nakoniec mi vsetky tie spreje a cmulacie tabletky rozdrazdili sliznice v hrdle a na jazyku tak, ze mi krv tiekla. Vsetko som vysadila. Ta najhorsia bolest trvala 4 dni a 4 noci, naozaj akoby som ziletku mala v hrdle. Na piaty den konecne vyraznejsie zlepsenie. Mna boleli aj uzliny zvonka krku a na tie som si prikladala studene veci z chladnicky niekolkokrat denne aj v noci. Drzkaj sa, snad ti to uz za den-dva polavi.