Ahojte, mate nejaku oblubenu znacku proteinu, kt odporucate skusit?🙂
Iswari hrachový proteín používam, zloženie 100% protein zo žltého hrachu. Určite by som sa vyhla takým, kde zloženie nemá konca kraja. Za mňa jednolôžkové určite. Hrachový, konopny, ryžový..
@mamamasama ahoj prosím chcem schudnúť, budem chodiť na zumbu večer a po tréningu už by som nechcela jesť ale asi dávať proteín. Vedela by si mi prosím poradiť aký ? Ďakujem 🙂
@koticka pred spaním určite kazeín. Najlacnejšie a za mňa aj najchutnejšie je nizkotucny tvaroh s ochucovacimi kvapkami flavdrops od My protein, alebo Biotech. 🙂 Ak chces ale za každú cenu proteín, tak kazeínový.
@koticka jedla sa nemusis bat... Tvojmu telu je jedno, kedy prijme kalorie, ak prijme tie spravne. A tvaroh je 👌💪
Je cieľ chudnutie? Ak áno, tak choď do Biotech, ale izolát. Ak chceš zvýšiť príjem bielkovín, tak chuťovo vyhráva Scitec. Naj v pomere cena a kvalita Myprotein. Takisto pozor na znášanlivosť laktózy, resp. kazeínu. Na začiatok by som nešla do komplexného, ale jednozložkového. Buď čisto srvátka, alebo čisto beef, resp. niečo veganské atd.