Mamicky,ktoré máte skúsenosť s vypadávaním vlasov prosím poradte,aký prípravok vám pomohol zmierniť ich vypadávanie?
Zlievat vlasy pravidelne zihlavovym vyluhom a vnutorne uzivat kvalitne mineralne latky. Vlastna skusenost 🙂
V prvom rade by si mala zistit pricinu , preco ti vypadavaju vlasy. Zajdi k lekarovi a poziadaj o krvny obraz na stitnu zlazu, tiez mam taky problem .Isla som k lekarovi a dal mi spravit krvny obraz na stitnu zlazu. Presne vedel co ma pozriet, sikovny lekar. Kupila som si silne vitaminy, su na Hair, Nails, Skin. Puzivam : Revita High Performance Hair Growth Shampoo - For Hair Loss & Thinning , DS Laboratories Revita Conditioner - For Hair Loss and Hair Thinning - 205ml Citala som ze je vhodna aj Electric Infrared Laser Hair Growth Head Scalp Vibrating Massager Comb Brush. Good Luck. Cheers. Take care.
@huginko Ahoj mne pomohol Reparex Hair Loss, nielenže mi prestali padať vlasy, ale aj opekneli, sú lesklejšia a vyživenejšie. Kúpiš v lekárni. A tiež mi brutálne rýchlo po nich začali rásť vlasy, z čoho s veľmi teším, kopec nových jemných vláskov. Vodičku proste aplikuješ po umytí ku korienkom 🙂😍👍👍🙏🙏🙏.
revita
foligain
Je tu na to už milión diskusii... Skús si prečítať. Nikto nemá nič zaručené, treba si vyskúsat.