Aký oregánový olej užívate?

13. jan 2023

Ahojte.uziva tu niekto oreganovy olej?aku znacku a ako dlho sa tento olej moze pouzivat?dakujem za kazdu odpoved.

miriamamama
13. jan 2023

skusila som mnohe. pouzivam vylucne vo forme kapsul. ma obrovske mnozstvo ucinkov, uzivam treti rok denne s malymi pauzami. takmer nebyvam chora, a zbavil ma mykozy. https://www.biovitalife.sk/gelove-kapsule-ratio... uziva sa 1 denne. cize si v nedelu dam 7 ks do davkovaca a hotovo uzivam po obede teda po vacsom jedle

autor
13. jan 2023

@miriamamama super..dakujem za toto zdielanie 👍 tabletky budu asi lepsie lebo tento olej ked vypijem ma zacne v ustach stipat a aj na hrudi.dnes ma dokonca naplo 😏 . odporúčaju mi to skrz imunity a aj na travenie,creva.ale toto si nabuduce objednam 🙂 a tie male pauzy?to mas kolko dni, mesiacov?

daevina
14. jan 2023

najlepsie je nakvapkat si oreganovy olej do ineho oleja na lyzicke, napr. olivoveho alebo makoveho, zapit vodou, vtedy nestipe vobec

autor
14. jan 2023

@daevina dakujem..ano viem,ze do oleja..ale toto by som uz duplom nedala 🙈 nemam rada taketo oleje..ale dakujem za zdielanie

miriamamama
14. jan 2023

@daevina nie kazdy zvladne na zaludok uzit olej v oleji kapsule su jednoduhsie na uzivanie a navyse aj praktickejsie. neviem si predstavit vlacit do prace olej a flasku oreganoveho kedze to uzivam po hlavnom jedle cize po obede

miriamamama
14. jan 2023

Zo zaciatku som si davala kazde 3 mesiace pauzu 2 tyzdne teraz kedze to uzivam 3 roky denne tak uzivam 3 tyzdne a tyzden pauza

daevina
14. jan 2023

@miriamamama samozrejme, ze kapsule su praktickejsie, ja som len pisala dalsiu moznost ako sa to uziva, aby nestipal....ak uz ma kupenu flasku s kvapkatkom

autor
14. jan 2023

@miriamamama dakujem 🙂

niqua
18. jan 2023

Prosim vas, mozu tieto kapsule aj dojciace zeny? Mam dvojmesacne babo, dakujem vopred za odpoved

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niqua
7. aug 2023

@malicka1986 ahoj neuzivala som zatiaľ, takže ti neviem poradiť, môžu ho vlastne dojčiace ženy?

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fifomimi
21. jan 2025

Trošku staršia diskusia ale skúsim.... dcéra (13r.) ma kožnu pleseň. Rok Dr. skúša mastičku, už brala aj lieky, stále sa robia nové miesta. Aký olej vyskúšať? Ďakujem