Aký mám priebeh covidu?

30. jan 2022

Ahojte vo štvrtok ma skriabalo v krku, antigen negatívny, išla som na nočnú do práce, ráno som prišla domov išla som späť, všetko ok. Okolo druhej som sa zobudila že sa idem najesť, nechutilo mi, bolela ma hlava tak znova antigen a už pozitívny. Piatok mi bolo chvíľu dobre chvíľu zle. V noci bolesť celého tela, upchatý nos, 38,7 teplota, to isté aj včera v sobotu cez deň bolo mi na nič ležím pijem vodu čaje vitamíny paraleny a Ibalgin... No v noci strašná hnačka a zvracanie teplota už len 37,4 no je mi zle už nebeham toľko na wc ale teda som unavená ležím a nedokážem zaspať. Teplota zvýšená 37,5 všetko ma bolí a je mi strašne zle žalúdok ma bolí, nohy, ruky, svaly ... Som zaočkovana 2x pfizerom v auguste ale teda takéto stavy som nečakala... Baby je toto ešte stále mierny priebeh alebo mám niekoho poslať k mojej doktorke? Ona totiž telefón nezdvihne, pred pol rokom som mala autonehodu a dostala som sa k nej až po 9 dňoch osobné keď som už ako tak vladala vstať z postele. Mám volať na pohotovosť alebo to je ešte normálny priebeh? Strašne sa bojím čo má ešte čaká či toto dám s Paralenom alebo antibiotiká treba. Dýchanie mám úplne ok zatiaľ ... Zatiaľ .... Čo robiť?

tosomja
30. jan 2022

Je to ôk. Ale ja som mala to isté, lenže pcr negatívny 😆 aj tak si myslím, že ešte nezachytil pozitívitu, bola som tri dni po priateľovi, ktorý mal pozitívny pcr a je bezpriznakovy.
Ja som tri dni nevedela vstať z postele, svalovka celého tela, bolela ma koža na dotyk, vlasy, hlava neskutočne, nezaberali lieky. Prešlo po troch dňoch ako keby mi nič nebolo. A tiež ma bolel žalúdok ako na zvracanie

danac46
30. jan 2022

Toto je ešte ľahký priebeh covidu.Ja som mala presne to isté+silný kašeľ a strata čuchu a prežila som to s polovičným paralenom 3xza deň a obkladmi keďže som tehotná.Po 4 dňoch horúčky ustúpili ostal len kašeľ a bolesť celého tela cca 8dni

zuzka565
30. jan 2022

My sme teraz prekonali. Začal s tym muž potom mladší syn . Ja a starší syn. Mali sme zvýšenú teplotu asi 2dni, bolesť svalov mňa boleli kĺby a neskutočná únava. My sme si hneď nasadili isoprinosin . Plus sme zvýšili vitamíny... Nám to prešlo asi po nejakých 4dnoch od prvých príznakoch. Klop, klop

elementissa
30. jan 2022

Je to mierny priebeh, svokrovci to mali podobne. Obaja cez 60, neockovani. Hm no tie covid vakcíny asi nebudú až taký svetový zázrak....ale teraz pri omicrone je to už asi jedno, viac článkov som čítala, kde sa rôzni ľudia z brandže vyjadrovali, že vakcíny sú proti omikronu veľmi slabá ochrana.. keďže boli tvorené na inú mutáciu. Neboj, prežiješ v pohode. S tým žalúdkom je to zlé, ja viem, svokra mala to isté. Im to po 10 dňoch prešlo samé. Držím palce

marlent
30. jan 2022

Je to mierne, setri sa oddychuj kkudne lez aj cely den ber lieky aj ked nemas teplotu tak na bolest qby si sa zbytocne netrapila, to ze ti nexhuti jest neries ale donut sa vela pit + vitaminy.
Mnw pri bolwstiach celeho twla pomoze vzdy horuca sprxha po nej ibalgin a lahnut

autor
30. jan 2022

@marlent ďakujem ležím od piatka nonstop deti sa s mužom odizolovali ale myslím že je to jedno pretože najmenší spával dní pred tým s nami v spálni. Neviete za koľko sa môže u nich ukázať nákaza?

autor
30. jan 2022

@elementissa
@zuzka565
@danac46
@tosomja ďakujem vám snáď to zvládnem a budem na to v dobrom spomínať, manžel mi chcel volať záchranku že pre istotu 🙈

marlent
30. jan 2022

Vies co ja som sa nakazila v pondelok, v piatok mi bolo uz nie dobre ale nic specificke iba svaly a unava....v piatok ked mi zacalo byt blbo sa synovi zlomila postielka takze spal so mnou v posteli aj manzel....v sobptu som vysla pozitiv...chlapi sa hned odizolovali ja som sa zavrela v spalni a ked som sla do bytu tak s respiratorom (syn je alergik nabeh na astmu) muz chodil na antigen kazdy den pozitiv vysiel v stredu ale to mu este nic nebolo...blbo mu zacalo byt az vo stvrtok. Kym nevysiel pozitivny bol stale so synom on...maly to nakoniec od nas vobec nechytil..a to vlastne s nami spal pred mojim pozitiv testom aj s muzom pred jeho pozitiv..vela sme vetrali.ked sme sa hrali ze sme boli blizko syna mali sme na zobaku respiratory...

marlent
30. jan 2022

A este daj si mega davky vitaminy c,d, zinku ,probiotika, my sme si davali aj cesnak s medom nechytilo nam jest ale donutili sme sa aspon ovocie na kila pomaly, a zazvorovy caj na litre

autor
30. jan 2022

@marlent a u všeobecného ste antibiotiká nepýtali? Lebo mám dr a dvihnúť telefón nehrozí a neviem či mám poslať muža po antibiotiká alebo sa to dá zvládnuť aj bez... PN neberiem dajú mi dovolenku nech si výplatu nepototo

kakakina
30. jan 2022

Ja som bola v novembri po dvoch ockovaniach tiež pozitívna .Mala som podobne priznaky, asi 5 dni ešte brutálna nádcha a stratila som čuch. Ja to beriem že som mala mierne priznaky. Nekašlala som a ani sa mi ťažko nedýchalo. Do týždňa som bola Ok. Momentalne som zas vkarantene, syn pozitívny , ale ostatni sme zatiaľ negativni

autor
30. jan 2022

@kakakina teraz to už je asi aj vo vzduchu alebo čo lebo susedia tiež majú deti pozit jedna zo škôlky druhá zo školy a vraj jedna má deltu a druhá omicron no neviem jak to zistila ja sama neviem čo mám či delta alebo omikron

vikinka007
30. jan 2022

Skus to zvládnuť bez antibiotík, tie ti ešte viac zničia črevnú mikroflóru. Ja mam pozitívny test od piatku, ale priebeh je každý deň iný. Najprv zimnica, horúčka, potom bolesti kĺbov, brucha, teraz bez teploty ale neskutočná bolesť hrdla.

autor
30. jan 2022

@vikinka007 no ja v podstate podobne a ešte k tomu stresy že čo bude ďalej ach ...

marlent
30. jan 2022

No ja som kaslala krv takze ja som sla rovno na tu covid pohotovost...tam mi robili rtg, pocuvali nic ine mi nedali nebolo treba atb

iwesska
30. jan 2022

A co myslis,ze by s tebou lekarka spravila,ked si unavena,vsetko ta boli a ani teplotu vysoku nemas? Antibiotika ta bolesti ani unavy nezbavia,akurat co ti esre rozdzubu travenie a nijako nepomozu,kesze mas VIRUS nie BAKTERIU. Ake vitaminy si davas a kolko? Probiotika beries? Betaglukan nasadeny?