Aký má teraz priebeh covid?

9. okt 2024

Ahojte, prosím Vás, aký má teraz priebeh covid u dospelého? Naposledy som mala pred 3 rokmi. Už to je asi miernejšie ako predtým, že? Ja teraz teploty 38,5, kašlem, bolí ma hlava. Mám aj iné ochorenia, tak sa trochu obávam. Zastihlo ma to v zahraničí. Aké máte skúsenosti tie, čo ste prekonali niekedy teraz? Stačia vitamíny, paralen a niečo na kašeľ? Ďakujem.

pukina
9. okt 2024

za posledne 2 tyzdne tu bolo x diskusii ohladom covidu, pohladaj si..

martulik6
9. okt 2024

Ahoj, covid som mala pred mesiacom, ale bez teploty, resp. iba zvýšená trochu.. bolesť hlavy, celého tela, malátnosť. Zvýšila som si vitamíny C,D,Zinok,B, občas som vzala od bolesti Novalgin. Môžem ti povedať, že som sa zle cítila cez dva týždne. Keď som ho mala v marci , tak som volala obvodnému dr. a mi dal ant., po týždni mi bolo o veľa lepšie ako pri predošlom....V mojom prípade je dlho pokiaľ sa z toho dostanem

hipuska
9. okt 2024

Teraz sú aj chrípky veľmi zle. Bez testu sa nedá rozoznať jedno od druhého a už niekoľku mutáciu covidu nie je možné ani poslednými testami zachytiť. A u každého prebieha inak. Tak ako chrípka, niekoho skoli, niekoho nie

sense
9. okt 2024

Mala som presne taký istý priebeh ako aj pred tým ..1 deň silné bolesti hlavy nezabrali ani tabletky, v noci 39 , ďalší deň teplota 37 ,bolesti hlavy prešli a potom už nic

petamich
9. okt 2024

Je to vysoko individualne ako vtedy tak aj dnes 🤷‍♀️

miskamisiq
9. okt 2024

Ja som prekonala minuly týždeň. Museli mi dat len atb na hrdlo, nakoľko som nemohla prehltat. Manželovi vyšiel dnes pozitívny test a nič mu nieje. Do toho má pozitívny test aj môj skoro 2 ročný syn, mal len zvýšenú teplotu a slabosť.

autor
9. okt 2024

ďakujem vám

vemi23
9. okt 2024

Ahoj ja som mala covid cca pred mesiacom ... Najprv ma zacalo boliet hrdlo, potom dutiny, vsetko ma bolelo svaly ale teplotu som nemala. Az na treti den som mala teplotu 38 cez noc som sa vypotila zobrala paralen pila tekutiny na druhy den okej bez teploty ... Preslo mi to vsetko asi za tyzden...

grof_monte_christo
9. okt 2024

Ja mam prave covid ..... zasiahlo mi to horne aj dolne dychacie cesty, ale nic strasne. Mam ho dnes 5 den a uz sa citim celkom fit, teplotu som ani nemala. Priatela boleli najskor svaly a klby, mal aj teplotu 38,5, jeden den, vypotil sa, uz sa citi lepsie, ma len nadchu. Mama mala prvy den zimnicu a bolesti celeho tela, ale uz sa citi lepsie. Bolesti mava vraj uz len v noci. Je to individualne.

nevenka
9. okt 2024

@miskamisiq ja som chora uz treti tyzden, akoby sa mi to vracia. Ale ta bolest hrdla bola strasidelna, nemohla som prehltat, nasilu som daco pila asi 1,5 tyzdna. A teraz sem tam zadny sopel, zima mi ostala, unava, klby a znova to hrdlo. Akoby take afty, flaky cervene a uzliby zdurene a bolestive na dotyk. Bieda a des. 3 testy covidove negativne. Teplotu som nemala. Najmladsia dcera mala 2 dni horucky az do 40, potom ju prehanalo 2 dni a teraz ma sople. Ja som presvedcena, ze je to covid. Aj muza boli priserne hrdlo, ze takto ho este nikdy nebolelo a pritom nema tie hnisave hlieny, ako zvykne mavat normalne.

miskamisiq
9. okt 2024

@nevenka ja som šťastná, že sme to takto prežili... Zatiaľ... My dvaja sa dáme dokopy, najviac mi ide o dieťa aby bolo v poriadku. Ja som cítila len takú klasickú slabosť ale do toho prišlo hrdlo.... Išla som k lekárke, povedala ze mam angínu a zahnisanu pravú stranu. Nasla som potom večer doma covid test a vyšiel pozitívny. Od soboty som negatívna ale dieťa a manžel pozitívni. V roku 2022 keď sme mali covid, to už bolo o inom. Príznaky všetky co popisujete vy v príspevku. Skóre vyliečenie prajem.