Ahoj žienky včera som bola na druhu dávku , od včera mám neskutočne bolesti celého tela a paralen mi už vôbec nezaberá , myslite že si môžem dať flector od
Bolesti ? Alebo iný liek ?
Diazepan.....
Dala si si správnu dávku Paralenu? Nad určitú váhu sa dáva vyššia dávka. Pozri do letáku. Ak ani tak nezaberie, skús si dať neskôr niečo iné proti bolesti. Zajtra bude lepšie.
@weronika171717 Diazepan nie je liek proti bolesti.
skus ibuprofen, je protizapalovy
@nika12323 Nad 50kg si mozes dat 2 paraleny. A keby bolo najhorsie, by som aj po flectore siahla.
Ďakujem pekne maminky , paralenov som zjedla už od včerajšieho očkovania asi 10 a vždy zabrali len na 2 hodky , ale už mi je troska lepšie 🙂
@nika12323 ja som používala novalgin aj ked.j3 na recept ale mam ho bezne doma kvoli chrbtici je aj na teplotu ja som zas mala triasku noh dva tyzdne ci kolko az sa bojim ist na tretiu davku bolesti hrudnej kosti 4mesiace bud z chrbtice alebo z očkovania ale pobehala som lekarov takze sa nic nepotvrdilo
Mne dobre urobil Cetalgen, ten mi za chvilku odkedy som ho vypila zaucinkoval. A teda sa mi ulavilo. Je aj od bolesti, aj na teplotu a obsahuje aj paracetamol, aj ibuprofen, cize je to taka dvojita sila. Ale hlavne nic po ockovani netreba silit 😉
@nika12323 ja som po druhej davke od vecera bola ako chora...ako chripka...bolelo cele telo, hlava, na vracanie, v noci hroza, dalsie doobedu som nevladala okolo deti, poobede ako som pospala uz sa to vyrazne zlepsilo a potom uz bolo ok. Treba len vydrzat a lezat, ani mne panadol nezaberal.
@euka210 kazdy to zvladame uplne inak, ale teda ja som podla toho co som tu citala, co baby pisali pred casom, ze jake skusenosti s ockovanim, tak sme si to doma naplanovali tak aby drahy bol doma, ked sa pojdem dat ockovat, ze ak by nieco aby mohol sa malej venovat a ja som mohla oddychovat a ozaj je to dobre, dopriat si klud.
@nika12323 na druhy den byva az reakcia ...Ja som si tiez dala a pospala som si a uz mi nic nebolo....