Aký liek pri bolesti zubov?

jojuss
8. nov 2011

Ahojte baby dnes som ráno stala a začal ma bolieť strašne zub ☹ .No pred mesiacom som bola u zubárky a dala mi tam vložku 😠 ,len mi začali sa zapalovať ako keby dasná okolo neho ,poradte aký liek do zajtra asi nevidržím a bojím sa dať si daky iny liek ,dala som si fialovú vodičku na žabu čo davám malemu trocha to upokojilo. ☹

sante81
8. nov 2011

nalgesin s, ja som ho brala ked mi zubár liečil nervové kanáliky. do 10 min bolest ustupila. stojí síce 6e ale to jediné mi zabralo

annaopialova
9. nov 2011

ahoj dobry liek je valetol to je na zuby

irriss
9. nov 2011

Mne zabira nejrychleji, coz je u zubu nejpodstatnejsi AULIN 😉

p.s. ucinny jak na bolest tak na zaniceni...to, ze vlozka boli delsi dobu, muze byt...ale pokud Te boli az ted zub po mesici, je to zvlastni..utlum bolest a zajdi si k lekarce

zaneta123
9. nov 2011

ahoj, vzhľadom na to, že si tehotná, by som moc s liekmi neexperimentovala, buď zavolaj doktorovi a konzultuj aké lieky Ti odporúča alebo šup šup k zubárovi alebo na zubnú pohotovosť

bambi2
9. nov 2011

chod radsej urychlene k zubarovi ak si tehotna.. to bude urcite najlepsie riesenie ako experimentovat s liekmi!

rebecca2006
9. nov 2011

safe je len Paralen Okrem 3. trimestra v najhoršom aj Brufen, s tým ale opatrne. Radšej rýchlo k yubárovi, opraví ti to v lokále- lebo zuby vedia bolieť strašne a hltať paralen za paralenom v tehu tiež nie je nič moc....

ajca123
9. nov 2011

Radeji bezkaj k zubarke 🙂 aj ja som mala problem a nakoniec mi ho vybrala a teraz som spokojena len novy zubok ma bude stat okolo 1000€ ale to nevadi,hlavne ze nemusim brat ziadne lieky a neublizim svojmu drobeckovi v brusku 🙂

damiankad
9. nov 2011

najlepší a najrýchlejší je šumivý Panadol červený ..stojí skoro 4 eurá ale je úplne super...mňa trápili zapálené nervy a toto bolo jedniné čo zabralo..inak mi už ani tramal nezabral 😔 a si tehotná?? ak áno porad sa v lekárni..ale táto tabletka je naj...

adri402
24. okt 2013

daj te si ibalgin a potret dasna mne to pomohlo
🙂 ☹

barbara088
18. mar 2014

mne v tehu pomohlo dost herbadent.potierala som si dasno okolo zuba,vyliecilo mi to aj zapal...

linduska_
16. sep 2014

Stalo sa vám niekedy... čistenie nervových kanálikov, akokeby cysta v ďasne, nekonečný kolobeh kedy si ma chirurg so zubárom stále medzi sebou pohadzujú a nevedia čo s tým. Zubár raz dá vložku, raz vyberie, zakaždým po pár dňoch opuchne, dnes som celá spuchnutá prišla do ambulancie medzi bolestivými zubami, dala mi tam vložku znova, prečistila, v kanáliku samý hnis, objednala ma o dva týždne...áno trochu odpuchlo, ale nie úplne...ja už neviem čo robiť, je mi z toho do plaču...čo by pomohlo aspoň na to opuchnutie, prosím ☹

zuzub
16. sep 2014

@linduska_ ja som takto "chodila" pred pár rokmi a dopadlo to tak , že zub musel ísť von ...nakoľko ložisko bolo veľmi hlboko☹ ale bola to veľká úľava keď mi zub vytrhla a te bordel čo vyšiel von , katastrofa.každopádne držím palce, mne celkom na zuby zaberá propolis.

linduska_
16. sep 2014

@zuzub Aj keď je to očný zub, vpredu? Mám 21 rokov a je mi do plaču keď si mám predstaviť že už mám nosiť umelý zub potom...pritom sa o zuby starám umývam pravidelne, vyplachujem ústnou vodou, čistím s dentálnou niťou a aj tak sa toto ťahá už dva mesiace ☹

zuzub
16. sep 2014

@linduska_ no tak to je teda horšie ja som to mala vzadu druhý zub čiže mi to vidno len keď sa smejem.a pozerám, že si zo Žiliny, koho máš zubára?

anndrea
16. sep 2014

@linduska_ na opuch len chladit, prikladat studene obklady. ja som tiez takto liecila zub a nakoniec pred dvoma tyzdnami isiel von a bola to velka ulava, kedze sa stale zapaloval a hnisal pod korenom, zubarka robila vsetko mozne ale nedali sa inak

linduska_
16. sep 2014

@zuzub Kredatusovú na SSAG...poznáš?
@anndrea Asi ako tá moja dokola tie isté procesy, bude mi ľúto ho vytrhnúť, ale ak to bude najlepšia varianta... ja už neviem 😖

daduska132
17. okt 2014

vodku (domácu) alebo alpu na zub .. vydezinfikuje a umŕtvi

alinamajercakova
29. mar 2015

Prosím o radu aký najlepší domáci liek je proti bolesti zubu ☹ . Strašne ma bolí !!!!!!!!!!!!!
Ďakujem za vaše odpovede. 😵

kikimon
29. mar 2015

@alinamajercakova ja som si davala vatu do ucha a do nej kusok cesnaku.. a este pomaha vraj zut klincek (nie kliniec! 🙂 )

hameeda
29. mar 2015

@alinamajercakova : domáci teda neviem, neviem prečo nevezmeš tabletku, najlepšia je nalgesin s, a v prípade ak si tehotná a nechceš riskovať, mne v tehotenstve na zub predpísal doktor diclon, ten je však na recept, no obsahuje ho aj voltaren

draik
29. mar 2015

@alinamajercakova
Najlepší liek je navštíviť zubára alebo zubnú pohotovosť. Najmä v prípade pulzujúcej silnej bolesti je už zápal pomerne silný, čo organizmu len škodí.