Ahojte baby dnes som ráno stala a začal ma bolieť strašne zub ☹ .No pred mesiacom som bola u zubárky a dala mi tam vložku 😠 ,len mi začali sa zapalovať ako keby dasná okolo neho ,poradte aký liek do zajtra asi nevidržím a bojím sa dať si daky iny liek ,dala som si fialovú vodičku na žabu čo davám malemu trocha to upokojilo. ☹
ahoj dobry liek je valetol to je na zuby
Mne zabira nejrychleji, coz je u zubu nejpodstatnejsi AULIN 😉
p.s. ucinny jak na bolest tak na zaniceni...to, ze vlozka boli delsi dobu, muze byt...ale pokud Te boli az ted zub po mesici, je to zvlastni..utlum bolest a zajdi si k lekarce
ahoj, vzhľadom na to, že si tehotná, by som moc s liekmi neexperimentovala, buď zavolaj doktorovi a konzultuj aké lieky Ti odporúča alebo šup šup k zubárovi alebo na zubnú pohotovosť
chod radsej urychlene k zubarovi ak si tehotna.. to bude urcite najlepsie riesenie ako experimentovat s liekmi!
safe je len Paralen Okrem 3. trimestra v najhoršom aj Brufen, s tým ale opatrne. Radšej rýchlo k yubárovi, opraví ti to v lokále- lebo zuby vedia bolieť strašne a hltať paralen za paralenom v tehu tiež nie je nič moc....
Radeji bezkaj k zubarke 🙂 aj ja som mala problem a nakoniec mi ho vybrala a teraz som spokojena len novy zubok ma bude stat okolo 1000€ ale to nevadi,hlavne ze nemusim brat ziadne lieky a neublizim svojmu drobeckovi v brusku 🙂
najlepší a najrýchlejší je šumivý Panadol červený ..stojí skoro 4 eurá ale je úplne super...mňa trápili zapálené nervy a toto bolo jedniné čo zabralo..inak mi už ani tramal nezabral 😔 a si tehotná?? ak áno porad sa v lekárni..ale táto tabletka je naj...
daj te si ibalgin a potret dasna mne to pomohlo
🙂 ☹
mne v tehu pomohlo dost herbadent.potierala som si dasno okolo zuba,vyliecilo mi to aj zapal...
Stalo sa vám niekedy... čistenie nervových kanálikov, akokeby cysta v ďasne, nekonečný kolobeh kedy si ma chirurg so zubárom stále medzi sebou pohadzujú a nevedia čo s tým. Zubár raz dá vložku, raz vyberie, zakaždým po pár dňoch opuchne, dnes som celá spuchnutá prišla do ambulancie medzi bolestivými zubami, dala mi tam vložku znova, prečistila, v kanáliku samý hnis, objednala ma o dva týždne...áno trochu odpuchlo, ale nie úplne...ja už neviem čo robiť, je mi z toho do plaču...čo by pomohlo aspoň na to opuchnutie, prosím ☹
vodku (domácu) alebo alpu na zub .. vydezinfikuje a umŕtvi
Prosím o radu aký najlepší domáci liek je proti bolesti zubu ☹ . Strašne ma bolí !!!!!!!!!!!!!
Ďakujem za vaše odpovede. 😵
@alinamajercakova ja som si davala vatu do ucha a do nej kusok cesnaku.. a este pomaha vraj zut klincek (nie kliniec! 🙂 )
@alinamajercakova : domáci teda neviem, neviem prečo nevezmeš tabletku, najlepšia je nalgesin s, a v prípade ak si tehotná a nechceš riskovať, mne v tehotenstve na zub predpísal doktor diclon, ten je však na recept, no obsahuje ho aj voltaren
@alinamajercakova
Najlepší liek je navštíviť zubára alebo zubnú pohotovosť. Najmä v prípade pulzujúcej silnej bolesti je už zápal pomerne silný, čo organizmu len škodí.
nalgesin s, ja som ho brala ked mi zubár liečil nervové kanáliky. do 10 min bolest ustupila. stojí síce 6e ale to jediné mi zabralo