Aký denný a nočný krém na pleť používate?

gabona1
3. dec 2017

Ahojte, chcem sa opýtať na váš aktuálny denný a nočný krém, ktorý používate...Ja mám momentálne Nuance krémy z lekárne a som spokojná. Chcela by som vedieť, čo používate vy a s čím ste spokojné....

maminuska
3. dec 2017

@gabona1 eucerin červená rada, max spokojnost

chellina
3. dec 2017

Ziaja

viera27
4. dec 2017

Na deň tento, je úžasný http://m.eu.feelunique.com/p/Kiehls-Ultra-Facia...

A na noc striedam sérum (ale to je za mňa zbytočne drahy hype, mala som aj lacnesie a lepsie)
https://www.kiehls.com/midnight-recovery-concen...

A krém s 10% kyselinou glycol o ou, ten je super
https://www.iherb.com/pr/reviva-labs-10-glycoli...

biba12
4. dec 2017

ja používam tento a som max. spokojná

https://www.doktorkasandra.sk/e-4-polomastny-krem

zuzanka.zuzu
4. dec 2017

mňa by zaujímalo že od akého veku ste začali používať krémy? ja som u mojej mamy registrovala krémy až po 40 (dovtedy za socíku aj tak nič moc nebolo) a ja tiež ešte nič nepoužívam... občas modrú niveu keď cítim, že koža je už trošku napnutá - ale jeden krém za 8e či koľko stojí mi vydrží aj pol roka. nie som proti pravidelnej starostlivosti o pokožku, ale zase čo plánujete používať v povedzme 60tke? keď v 20tke idete kozmetické rady pre 30tničky a pod...

doteraz si spomínam na moju spolužiačku z gympla, ktorá zavalila, že používa aj denný aj nočný - mali sme 14 😲 odvtedy prešla na výške na vichy a teraz už zase zmenila na nejakú kyselinu z lekárne či čo to... mňa to proste len šokovalo, lebo ja som mala zato, že takéto "dospelácke" krémy používajú staré baby 😂

mimac
4. dec 2017

Oleje.olivovy.kokosovy a podobne...ziadne krémy z ropy a hlavne teraz v zime, vsetko je na báze vody a tá zamrzne a môžu sa ti po čase robiť na tvári červené žilky z toho...iba olej vždy.

diabambulka
4. dec 2017

Ja som pouzivala nocny niveu q10 velmi dobry, ked som pozerala,recenzie a,testy myslim ze skoncil druhy a hlavne cenovo dostupny😁

eeffka
4. dec 2017

@zuzanka.zuzu ja som sa zacala kremovat po 35ke. A hlavne sa nevypekam na slnku. Mam 40 a je to vidno na pleti ze je o nu starane a najme to slnko skodi.

adrika_77
4. dec 2017

Nivea q10, ten nočný je fakt super, teraz mam vichy liftactive, oleje sú tiež fajn, naj je asi zatiaľ arganovy, z kokosového sa mi veľmi uchavali póry. Ale Top je obyčajná modrá hustá nivea 😀

osky
4. dec 2017

Uplne najobycajnejsiu Alverde z DMky.
Striedam ich podla pocasia i rocnych obdobi.velmi lahke kremy,jednoduche,cenovo pristupne...
Mam suchu plet,neviem si predstavit ze by som sa nenatrela.
To by som okamzite zvraskavela.a teraz nemam jedinu vrasku.

stastnablcha
5. dec 2017

ja mam nuance z lekarne... uz rok a nebudem menit🙂
predtym som mala ine kremy, nehovorim ze neboli dobre, ba priam naopak, ale ta ceny bola odstrasujuca 🙂

kristinatina86
5. dec 2017

Ja takisto nuance a som spokojna 🙂

ikke
5. dec 2017

lavera, fialovy rad, uplne najlepsie, co som doteraz v zivote mala.
mne su napriklad velmi mastne uplne vsetky nocne kremy, vratane toho z tohto radu, na noc pouzivam iba serum.

ono samozrejme to zalezi aj od typu pleti, ak ste "narodene pod stastnou hviezdou" tak mozno nebudete pouzivat ziaden krem ani v 55-ke ako moja sestra 😉

no a v 60ke budem pouzivat taky krem, aky mi bude potom vyhovovat. a mozno aj ziadny 😀

bea_trix
5. dec 2017

Na noc mám momentálne ružový olej a na deň ružový mulondon krem, oboje prírodné, bez chemie

zuzkamargit
7. dec 2017

ja som zamilovana do Just-ackych vyrobkov a na narodeniny som si konecne dopriala aj kremy pre seba, kedze vacsinou nakupujem pre deti a pre rodinu. Prirodne a ta vôňa....ach jo.

akinom0077
25. okt 2019

@gabona1 / Matis

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akinom0077
30. dec 2021

@gabona1 To zalezi od pleti. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Ja mam napr mastnu a porovitu plet. U mna kremy nehrozia pouzivam len sera. Kremy mi pory upchavaju a zvacsuju. Pouzivam matis serum+ ocny krem to je Topka. Momentalne som v setriacom rezime tak som presla na lacnejsiu tiez velmi dobru verziu serum + ocny krem Bioderma

zara0201
30. dec 2021

Polana Herbapol