Ahojte, chcem sa opýtať na váš aktuálny denný a nočný krém, ktorý používate...Ja mám momentálne Nuance krémy z lekárne a som spokojná. Chcela by som vedieť, čo používate vy a s čím ste spokojné....
Ziaja
Na deň tento, je úžasný http://m.eu.feelunique.com/p/Kiehls-Ultra-Facia...
A na noc striedam sérum (ale to je za mňa zbytočne drahy hype, mala som aj lacnesie a lepsie)
https://www.kiehls.com/midnight-recovery-concen...
A krém s 10% kyselinou glycol o ou, ten je super
https://www.iherb.com/pr/reviva-labs-10-glycoli...
ja používam tento a som max. spokojná
mňa by zaujímalo že od akého veku ste začali používať krémy? ja som u mojej mamy registrovala krémy až po 40 (dovtedy za socíku aj tak nič moc nebolo) a ja tiež ešte nič nepoužívam... občas modrú niveu keď cítim, že koža je už trošku napnutá - ale jeden krém za 8e či koľko stojí mi vydrží aj pol roka. nie som proti pravidelnej starostlivosti o pokožku, ale zase čo plánujete používať v povedzme 60tke? keď v 20tke idete kozmetické rady pre 30tničky a pod...
doteraz si spomínam na moju spolužiačku z gympla, ktorá zavalila, že používa aj denný aj nočný - mali sme 14 😲 odvtedy prešla na výške na vichy a teraz už zase zmenila na nejakú kyselinu z lekárne či čo to... mňa to proste len šokovalo, lebo ja som mala zato, že takéto "dospelácke" krémy používajú staré baby 😂
Oleje.olivovy.kokosovy a podobne...ziadne krémy z ropy a hlavne teraz v zime, vsetko je na báze vody a tá zamrzne a môžu sa ti po čase robiť na tvári červené žilky z toho...iba olej vždy.
Ja som pouzivala nocny niveu q10 velmi dobry, ked som pozerala,recenzie a,testy myslim ze skoncil druhy a hlavne cenovo dostupny😁
@zuzanka.zuzu ja som sa zacala kremovat po 35ke. A hlavne sa nevypekam na slnku. Mam 40 a je to vidno na pleti ze je o nu starane a najme to slnko skodi.
Nivea q10, ten nočný je fakt super, teraz mam vichy liftactive, oleje sú tiež fajn, naj je asi zatiaľ arganovy, z kokosového sa mi veľmi uchavali póry. Ale Top je obyčajná modrá hustá nivea 😀
Uplne najobycajnejsiu Alverde z DMky.
Striedam ich podla pocasia i rocnych obdobi.velmi lahke kremy,jednoduche,cenovo pristupne...
Mam suchu plet,neviem si predstavit ze by som sa nenatrela.
To by som okamzite zvraskavela.a teraz nemam jedinu vrasku.
ja mam nuance z lekarne... uz rok a nebudem menit🙂
predtym som mala ine kremy, nehovorim ze neboli dobre, ba priam naopak, ale ta ceny bola odstrasujuca 🙂
Ja takisto nuance a som spokojna 🙂
lavera, fialovy rad, uplne najlepsie, co som doteraz v zivote mala.
mne su napriklad velmi mastne uplne vsetky nocne kremy, vratane toho z tohto radu, na noc pouzivam iba serum.
ono samozrejme to zalezi aj od typu pleti, ak ste "narodene pod stastnou hviezdou" tak mozno nebudete pouzivat ziaden krem ani v 55-ke ako moja sestra 😉
no a v 60ke budem pouzivat taky krem, aky mi bude potom vyhovovat. a mozno aj ziadny 😀
Na noc mám momentálne ružový olej a na deň ružový mulondon krem, oboje prírodné, bez chemie
ja som zamilovana do Just-ackych vyrobkov a na narodeniny som si konecne dopriala aj kremy pre seba, kedze vacsinou nakupujem pre deti a pre rodinu. Prirodne a ta vôňa....ach jo.
@gabona1 / Matis
@gabona1 To zalezi od pleti. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Ja mam napr mastnu a porovitu plet. U mna kremy nehrozia pouzivam len sera. Kremy mi pory upchavaju a zvacsuju. Pouzivam matis serum+ ocny krem to je Topka. Momentalne som v setriacom rezime tak som presla na lacnejsiu tiez velmi dobru verziu serum + ocny krem Bioderma
Polana Herbapol
@gabona1 eucerin červená rada, max spokojnost