Babule prosim poradte mi dobry balzam,alebo domacu lekaren na suche pery.vyskusala som uz natretie medom,labello,astrid,balzam z Dm,jeleny loj,placentu,avon a nepomahaju...budem vdacna za kazdu radu 🙂
Pre môjho 5 ročného syna mi kožná lekárka odporučila tyčinku od Biodermy - Stick hydratant, tá bola výborná....
Vajíčko z Oriflama! I já mám ten problém a navíc i atopicky ekzem na bradě a to vajíčko je jediná věc která mě kdy pomohla 🙂
Presne, aj mňa hneď ako prvé napadlo piť dostatok tekutín 🙂 A zle robí aj suchý vzduch v miestnosti.
Ahoj, tak mne jedine pomaha natrieť pery medom, všerky ostatne mastičky a balzamy mi pery este viac vysušia 😝
Bebe SOS - zelene od Johnsons - ale maju iba v Rakusku - BIPA
hojivy zazrak z oriflame 🙂
med je dobry
suche pery ako pises su aj prejavom nedostatku tekutin-preto len vela vody a upravit pitny rezim
jeleni loj vo velmi hrubej vrstve vzdy pred spanim a supinky odstranovat zubnou kefkou... velmi suche pery maju suvis aj s vnutornou horuckou a vtedy asi nepomoze nic len hektolitre tekutin...
Propolisovy balzam.. Je vhodny na vsetko.. Odreninky, popraskane pery, ....
@lejlla Mne sa na tento problém osvedčil argánový olej. Je síce drahší, ale zabral.
Mne zabral vichy a la roche posay...
blistex
U mňa číslo jedna: vajko z oriflame.... Ale veľké ohlasy a ovácie som kedysi čítala na bambucké maslo 😉
ja pouzivaam obycajny Vitalos balzam na pery- cherry za par supov a ten mi je najlepsi....tiez mam brutalne suche pery a to teda pijem fakt vela....ziadny iny balzam mi tak nevyhovuje ako tento a to som uz skusala aj rozne ''drahotiny'', domace recepty a nic...
vysušené pery sú príznakom dehydratácie... takže zlepšiť pitný režim, a potom je úplne jedno, aký balzam na pery budeš používať, ja mám najradšej labelo med alebo sun ...
hojivy zazrak, u mna kazdy vecer pred spanim ;)
Pitny rezim a odporucam bambucke maslo od saloos napriklad ruza
mne veľmi pomáha masť na bradavky Babylove z Dm-ky 😀 vážne, používala som to aj na pery a je to pecka 🙂
Fú nezávidím, aj ja som uz vela veci vyskusala a mne najlepsie pomáha Blistex - lip relief cream. Také max 3 eur to stojí a dá sa kupit aj v DM.
Krasne mastna klasicka nivea
Na velmi suche pery je velmi dobra aj obycajna lekarska vazelina - dostat v lekarni, stoji to nula nic a je to velmi ucinne.
dobry je aj z neutrogeny balzam na suche a popraskane pery
Ja mam extremny problem s praskajucimi perami v zime. Praskaju mi az do krvi. A neskutocne bolia. Vyskusala som asi vsetko. Jefine co mi pomaha je balzam od Neutrogeny.
B - komplex, b12, kyselina listova a k tomu aj riboflavin. A uzivat samozrejme 🙂
za mňa čisté bambucké maslo, prípadne podľa potreby zmiešané s nejakým prírodným olejom (mandľovým, jojobovým, argánovým, konopným, kokosovým,...) ja ho bežne tak miešam, pomery dávam rôzne a využívam na celé telo
dostatočný pitný režim a hlavne mastit pred tym, ako ides von. ja pouzivam bepanthen mastsicku, som spokojna, rychlo sa vsaje a nemam pocit mastnych pier.
dostatočný pitný režim