Ahojte.. uz som sem pisala. Bola som v TT na infuziach.. vybrala som ich celkovo 9. Nepomohli.. po prichode som mala bolesti hlavy a tocenie, nizky tlak... prosim vas je tu niekto komu nieco pomohlo ked sa veci riesili rychlo? V Piestanoch mame aj hyperbaricku komoru.. mam to vyskusat? Zatial len beham po lekaroch.. vsade citam, ze ludia sa s tym len ucia zit.. nechcem sa s tym zmierit este.. vraj mam kyfuznu krcnu chrbtiu.
@compra boze nerozumiem tomu.. clovek o tom cely zivot ani nevie...a zrazu mi to otocilo cely zivot ..vyskusam komoru ked odporuci lekar. Dcerka nema ani 2 roky... sa mi nechce verit, ze ziadny skutocny liek neexistuje..
Kamoska to uz ma x rokov, chodila aj na akupunkturu... Treba skusat nieco na prekrvenie, caje, vitaminy. A lieky od doktora. Na zaciatku zabojovat,.cim dlhsie to je, tym mensia sanca na zlepsenie.
@compra skusam... dakujem, nevzdam sa bez boja...
Ahoj ,aj ja mam tinitus ,dva tydne mi pisti v uchu. Dnes som bola na kontrole,brala som kortikoidy ale bohuzial nezabrali. Lekarka mi povedala, ze mi teda zostava iba si na to zvyknut. predpisala mi este liek ,ale neviem. O komore hovorila,ale ze na tuto diagnozu sa hradi cela liecba, poistovna liecbu nepreplaca. A vraj to ani nie je ucinne. tiez neviem,co dalej.
@detestazione to sme na tom uplne rovnako...kolko mas rokov? Mas aj nieco s krcnou chrbticou?
Môj brat to má asi 7 rokov, niekedy je to horšie, niekedy lepšie. Otec to má asi rok...
Vyskúšali už všeličo... je to neliecitelne...
@sasenka1307 ..zial neviem ti poradit priamo , ale co sa tyka prekrvenia / imunity , tak je super 1x az 2x tyzdenne kryo komora . jeden nikdy nevie, mozno to pomoze.
Pri jtejto dg je úspech liečby už to,že sa to nezhoršuje....vyskúšajte všetko čo dr. odporúča....ešte aj lieky máte predpokladám....
@prevenar hej? No pozrem co to je.. byvam v Piestanoch, takze s tymto problem nebude.. dakujem
@janinah mam este betahistin, pocujem to asi stale rovnako.. idem zajtra k neurologovi.. vraj tam budem pol dna a neviem, co z toho nakoniec.. tak uvidim.. ale skusim urcite vsetko
Trpim na tinittus uz vyse pol roka, zatial len na jedno prave ucho... zacalo to zalahnutim v uchu, stratou sluchu, hned v zaciatkoch som lezala v nemocnici, kde mi dali celkovo 7-8 infuzii, stav po nich sa nezlepsil, ale aspon sa mi navratil sluch, tinit zostal...pred 2 mesiacmi som bola celkovo 15x v hyperbarickej komore, zial, bez zlepsenia... treba sa s tym naucit zit, uspech je skutocne len to, ze niekedy zoslabne piskanie.. ale ak som v privelkom hluku, naopak sa to zhorsi... liecit sa to neda, mozno len zmiernit.... ja som sa s nim uz naucila zit....ale vy, ak to mate v akutnej forme co sa povazuje ( 3 mesiace ), kedy je moznost sa ho zbavit, hyperbaricku komoru by som vyskusala...
@24beruska24 a kolko ste platila za tu komoru? Tiez som uplne precitlivela na zvuky teraz.. zatial nik nenapisal, ze by mu ta komora pomohla.. na moj vkus to piskanie pocujem az prilis nahlas.. chvalabohu spim.. a dokonca vtedy mi je najlepsie lebo proste spim a nemyslim na to..
@sasenka1307 Poslala som Vam IP
@sasenka1307 ..jeden vstup stoji cca 7 e , cize na tom iste nezbankrotujes a kde to je v piestanoch ?
@prevenar ja som citala o velkych sumach za to... ale ver mi keby mi to ma odstranit dam vsetky svoje uspory...
@prevenar hej vraj v adeli to robia.
@sasenka1307 myslím, že budem mať to isté dnes som bola u neurologa uvidím idem na MRI ešte
Ja to mám na jedno ucho mne pomáha, keď mám zapnuté rádio stále ruch ja si to uvedomujem až večer v posteli, keď je ticho, ale to hneď zaspím😁najlepšia rada na to je nevšímať si to, zabudnúť akonáhle to budeš počúvať budeš z toho nervózna.Este stále dúfam, že to bude z blokov, ktoré mám na chrbtici
@sasenka1307 aj blízko nás je komora vo viem sú to sumy okolo 50 eur za vstup
@sasenka1307 ..ja chodim do komor ..ked si kupis 10 vstupov tak v BA petrzalne ta vyjde jeden na 9,8 eura . https://www.kryofit.sk/cenik.html
chodil som aj do piestan, ale to miesto zrusili a neviem ci spravili nove . jeden vstup bol 7-8 eur .
@eliska13 no ja to nedokazem nevnimat.. lebo to pocujem dost nahlas.. a hlavne cez den praveze.. co vam povedal neurolog? Ja mam ist zajtra.. a ani neviem preco..
Tinnitus nie je ochorenie, preto na to nie je liek, je to príznak niečoho, zvyčajne krčnej chrbtice
@sasenka1307 vies mi dat prosim link , kde v piestanoch je teraz kryokomora ? dakujem
Ahoj ja to už mam veru 4 roky. U mna je zvláštne to ze ked je veľké ticho a ležím tak sa mi to zoslabi a ked robím aktivitu alebo som v hlučnom prostredí tak sa to zosili. Ako keby to prenasledovalo hluk. A hlavne ze doktori vraveli ze nemam byt v tichu. Cha ked u mna je to presne naopak, ked som v tichu tak to zoslabne.
@sasenka1307 ja prioritne riešim kríze a seknutia, ale povedala som aj, že mi pár mesiacov píska v uchu idem na MRI a potom sa uvidí čo dalej
@prevenar Do hyperbarickej komory urcite vstup nestoji 7-8e.. su to sumy na vlastnu ziadost od 50e vyssie... poistovna preplaca len akutne pripady! ( mozgova prihoda, nahla strata sluchu, diabeticka noha atd...).
@24beruska24 ja ale urcite hovorim o kryokomore ..nie hyperbarickej komore 🙂
@prevenar Precitajte si na aku otazku ste reagovali... sasenka odpovedala na moj prispevok slovami "a kolko stala ta komora?".. vy ste odpisal 7-8e.. a spustila sa diskusia o tom, ze citali o HBP, ze stoja viac... to je jedno, len nechcem aby sa tu niektory nespravne zavadzali... apropo neviem ako by kryokomora mohla pomoct na diagnozu tinitus.
@24beruska24 ano, nereagoval som dostatocne presne ..v kazdom pripade som od zaciatku pisal o kryokomore. to ,ze si nieco nevieme predstavit este neznamena, ze to nemoze pomoct.
@katulienkax tiez to tak pocitujem.. a k tomu taky tlak v hlave.. aj to mas? Citis to? Ako si si zvykla? Mna to obera o vsetku energiu..
Moja mama robi na orl a v podstate vacsinou vysledok je, ze si na to treba naozaj zvyknut... Skoda ze infuzky nepomohli. Komora na to vraj pomaha. Aspon 10 sedeni.