Ahojte, prosím vás aké sú to akútne poruchy v psychiatrii? Chcem sa objednať k psychiatrovi už vyše pol roka mám psychické problémy a až teraz som sa odhodlala k nemu ísť. Našla som súkromníka (jediný čo ma voľne teraz a nie o pol roka) ale ma napísané že nerieši akútne poruchy v psychiatrii. Tak neviem
Že chceš spáchať samovraždu napríklad.
Tiez myslim, ze sa to tyka samovrazednych sklonov, pripadne agresivity, ktora moze byt vyvolana nejakou diagnozou, ako napr. schizofrenia. Skus si tam zavolat a spytat sa, ze ci by ta prijali, ak mas taky a hentaky problem, potom budes z toho mudrejsia.
A čo vlastne vyšetruje?
@majka36912
@taynee čiže ak mám pravdepodobne popôrodnu deprseiu tak ma vyšetrí? Nechcem tam volať, ledva som sa odhodlala objednať sa je to pre mňa ťažké
Drzim palceky, aby to dobre dopadlo a je super, ze si sa k tomu odhodlala, je dobre vyhladat pomoc, ked clovek citi, ze ju potrebuje.
Určite ťa vyšetrí. Ale keby si zavolala a povedala, že máš popôrodnú depresiu,vyšetrí ťa urgentne každý psychiater.
akutne pychiatricke stavy su myslene, ze odkladas odkladas a ked je najhorsie vyhladas liekar - to sa tazko lieci, lekara treba vyhladat ak si chory nie ked je neskoro...
Ja som volala, ze mam uzkost, ktora mi nedovoluje nornalne zit, v noci sa budim, uplne ataky a objednali ma za mesiac 😥 neviem ako to vydrzim
@msnesquik Skus si pripadne zbehnut za tvojim obvodakom, viacero liekov ti vie predpisat aj on, aspon proti tej uzkosti alebo nespavosti, mohlo by ti to pomoct prekonat to obdobie, kym sa dostanes k psychiatrickej pomoci
@msnesquik a
@majka36912 ti dobre radí. Aj obvodný vie niečo na začiatok predpísať. Držím palce.
Dakujem vam, zajtra vyskusam ❤️ nikdy by som neverila, ze to takto cele moze dopadnut, uz sa sama neviem vyhrabat
....tak to je nejaký čudný psychiater.....