Prosim vas pomozte mi nieco ucinne na spanok ja uz mesiac sa nemozem poriadne vyspat lebo sa stale budim a je mi zle ...uz som zo psychikou na dne ...
@cucoca tak ako poradila vysse pani ist.k lekarovi ....bud obvodný vie predpisat lieky alebo psych.....ja AD som nechcela skusam prirodne ako je persen (nepomahal mi) gs Anxiolan beriem ten mi pomaha..ale.su aj ine prírodné doplnky v lekarni ;) skuste sa porozprávať v lekarni poracia vam
@lenuska9999 no len psychiater jej tiež nedá termín zajtra... 😉
čaká sa aj mesiac, dva kým ťa zoberie...
skús Dospinox spray - kúpiš v lekárni.. stojí cca 10 e
na noc si dáš 2-3 streky pod jazyk.
Magnézium forte - kúpiš v lekárni - ber dlhodobo. Dávaj si ráno a večer pred spaním...
U obvodného si daj predpísať niečo na spanie - SANVAL - povedz že máš problémy tak predpíše aj sestrička. Skús si dať 1/2 tabl. na noc. Určite zaspíš a budeš spať min. 6 hod. Ak ti to bude málo - tak na ďalšiu noc si daj viac napr. 3/4 tabl.
Hádam som ti pomohla a pochopila si... viem čo je to nespať. Hrôza.
@maciatko79 tak nech ti predpíše lekár niečo iné na spanie...liekov je viac druhov... a nedávaj si celú tabl., skús menej.
treba skúšať.
@lenuska9999 ja si myslim ze to je psychicekho povodu a aj lekar mi to navrhol aby som sla k psychyatricke ale nechcem moc brat AD a nejake navykove lieky..davam si sedatif pc ale ten mi moc nepomaha.A zase ked beriem egilok nato busenie tak sa bojim brat aj ine lieky aby sa to nejako neovplivnovalo.Neviem co mam robit ale je to hrozne
@deti95060810 dakujem a ten sanval ti pomohol?Moze sa vobec uzivat lieky na spanie ked beriem aj ten egilok na busenie ?Ja uz neviem co robit
@cucoca mne áno, aj Dospinox je Ok... Dospinox sa dáva autistom aby spali - volnopredajný liek...
@cucoca na kombinovanie liekov sa opýtaj alebo v lekárni, alebo u lekára ... isto pomôžu.
@cucoca tak egilok ti tvoje psychické problémy nevyrieši. A mzoes povedať, že nechceš brat AD, predpise ti psychoterapie u psychológa. Riešila by som to na tvojom mieste čím skôr, vzhľadom na čakacie doby. Neboj sa a nechaj si pomôcť
Ak vies, ze je to psychicke a mas mozno aj stresy atd., tak si od praktickeho lekara vypytaj nieco na spanie, resp. chod k psych nech ti napise lieky. Inak to je bludny kruh. Premietne sa ti to do fyzickeho ochorenia, busenia srdca atd a ty budes na vsetky priznaky jest lieky?? Ak vies, tak odstran pricinu psych. problemov. Ak to nevies, tak chod k odbornikovi, nech sa ti to nezhorsi. Dlhodoby deficit spanku vie narobit sarapatu so zdravim.
@maciatko79 dospinox -spray volnopredajný.
stojí cca 10-13 e/ks
na spanie je dobrý aj Prothazin - predpisuje lekár. Dáva sa deťom na spanie, ukľudnenie a aj autistom...
mne dobre zabera amitamin® Tryptovit night , tryptofan a bylinky obsahuje, davam si ho ked nemozem spavat
@cucoca v inej diskusii zo včera píšeš, že máš búšenie srdca máš brat Egilok. Nesúvisí náhodou jedno s druhým q nemáš problémy psychického pôvodu? Búšenie srdca, nespavost... išla by som na tvojom mieste k psychiatrovi. Nie je to hanba nechať si pomôcť. Výmenný lístok nepotrebuješ