Dobry den, chcem sa opytat tych, co maju celiakiu, co si davate po hnacke ako dietu? Myslim,ze klasicke suchare bezlepkove nerobia, cim to nahradzate? Ryzu sa mi stale jest nechce :D Dakujem za napady.
@ja_bb a bezlepkove chleby nejes? Alebo nie suchare,ale take tie kukuricne,ja tomu hovorim polistiren.
@ja_bb schar suchare existuju
@miriam1983 mne lekarka hovorila, ze hned po hnacke nie kukuricne vyrobky nie, ze nafukuju.
@namornicka tak nie hned,ale neskor,je to dietnejsie
@miriam1983 No chlieb po hnacke ani ked som este nemala diagnostikovanu celiakiu,do toho by som nesla 🙂 "Polystyren" ano, mozno ryzovy, len to bezne nemam doma, teraz som mala kukuricne chlebiky, ale vravim, dost slane, takze ako prve jedlo by som to nejedla. A ano, ryza, banany, mrkva, len som chcela viac moznosti :D
@namornicka Ano? dakujem pozriem, lebo doteraz som na to myslim ani nenarazila.
@ja_bb ryzovy som myslela 😀 tak ani neceliatik nema tolko na vyber,ked musi dietovat.
Schär suchare, repikovy caj, schär pracliky a pepsi. Niekedy hylak kvapky.
Ryzovy chleba asi najcastejsie to mi pride take lahsie ako schar suchare a harmancekovy caj. 🙂 ked hnacka trva dlhsie este zvyknem pit aj Kulisek na obnovenie mineralov a ako prevenciu proti dehydratacii u nas sa osvedcil
treba hlavne laktobacily, na obnovenie crevnej mikroflory, suchare by som neriesila, banany su fajn na to