Akú elektrickú zubnú kefku si mám kúpiť?

labela76
4. jan 2021

Ahojte chcem si zaobstarať elektrickú zubnú kefku. Vedeli by ste mi poradiť aké máte skúsenosti a ktorá je ta správna 😊

danieli
4. jan 2021

Hlavne nech je sonicka, viac netreba, videi je k tomu kopec na youtube, tak to krasne vidis ako cisti, my po pol roku pouzivania sme velmi spokojni, rucne to takto nedam a to ja som bola uplny odporca tychto kefiek

nela6
4. jan 2021

@labela76 urcite sonicka, nie rotacna, aby neodhalovala krcky...ja si tiez neviem sama tak pekne vycistit ako so sonickou, ale nazabudni aj na nit, tu nenahradi ziadna ina pomocka

zirafienka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danieli
4. jan 2021

@zirafienka mechanicka je zakladna zubna kefka do sikovnej rucky, rotacnej kefke sa kruti hlavica a tym padom moze odhalovat krcky, sonicka kefka funguje akoby rychlo kmitala, mikropohybmi ti stiera zo zubov necistoty, tolko najnovsie poznatky

danieli
4. jan 2021

@danieli sonicka aj rotacna kefka su elektricke

nela6
4. jan 2021

@zirafienka elektricke su akoze vsetky, aj ked vpodstate na dobijatelnu bateriu...sonicka vibruje, alebo kmita, alebo ako to nazvat, a rotacna toci hlavou ako kefa v autoumyvarke :D...

@zirafienka ja som si s mechanickou odhalila krcok, na ocnom, kedze mi hygienicka vysvetlila, ze pri manulanom suchani sa tam najviac sucha,lebo je tam akoby pomyselny spoj medzi prednymi a bocnymi zubami, alebo ako to vysvetlit...preto ja uz ostavam pri sonickej, niti, a ustnej sprche na masaz dasien hlavne

mima1
4. jan 2021

Mala som elektricku taku co proste brnkala hore dole ale teda nic moc. Presla som nazad na obycajne a teraz som na vianoce kupovala sonicke a teda musim povedat ze rozdiel brutal.

emma_932
4. jan 2021

Zubarka poradila sonicku, ze elektricku urcite nie. My mame curaprox, sme spokojni.

hellwant
5. jan 2021

Elektricku-sonicku, aj mojej som na vianoce kupil, taku ruzovucku Philips sonicare, nevie si ju vynachvalit😊

danieli
5. jan 2021

@hellwant ta ruzovucka je skvela, to cisti este lepsie ako modra😁ale nie teraz vazne, skvela je a este aj pekna, s rovnakou som spokojna

syslik81
5. jan 2021

tak ja som asi jedina kt najviac vyhovuje rotacna ... mala ma ruzovucku sonicku a ja klasika pre mna kvalitnejsie a vycistene zuby ako zo sonickou ale je pravda ze sonicka je setrnejsia preto ju ma dcera ... pouzivam roky a nic odhalene nemam na zuboch samozrejme :-P

ricardo35
12. jan 2021

A stane sa vam ze si pri cisteni akoby buchnete s kefkou o zuby? Mam obavy o sklovinu, ale nikde neviem najst nazory na to, dakujem za zdielanie skusenosti.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz