Ahojte chcem si zaobstarať elektrickú zubnú kefku. Vedeli by ste mi poradiť aké máte skúsenosti a ktorá je ta správna 😊
@zirafienka mechanicka je zakladna zubna kefka do sikovnej rucky, rotacnej kefke sa kruti hlavica a tym padom moze odhalovat krcky, sonicka kefka funguje akoby rychlo kmitala, mikropohybmi ti stiera zo zubov necistoty, tolko najnovsie poznatky
@zirafienka elektricke su akoze vsetky, aj ked vpodstate na dobijatelnu bateriu...sonicka vibruje, alebo kmita, alebo ako to nazvat, a rotacna toci hlavou ako kefa v autoumyvarke :D...
@zirafienka ja som si s mechanickou odhalila krcok, na ocnom, kedze mi hygienicka vysvetlila, ze pri manulanom suchani sa tam najviac sucha,lebo je tam akoby pomyselny spoj medzi prednymi a bocnymi zubami, alebo ako to vysvetlit...preto ja uz ostavam pri sonickej, niti, a ustnej sprche na masaz dasien hlavne
Mala som elektricku taku co proste brnkala hore dole ale teda nic moc. Presla som nazad na obycajne a teraz som na vianoce kupovala sonicke a teda musim povedat ze rozdiel brutal.
Zubarka poradila sonicku, ze elektricku urcite nie. My mame curaprox, sme spokojni.
Elektricku-sonicku, aj mojej som na vianoce kupil, taku ruzovucku Philips sonicare, nevie si ju vynachvalit😊
tak ja som asi jedina kt najviac vyhovuje rotacna ... mala ma ruzovucku sonicku a ja klasika pre mna kvalitnejsie a vycistene zuby ako zo sonickou ale je pravda ze sonicka je setrnejsia preto ju ma dcera ... pouzivam roky a nic odhalene nemam na zuboch samozrejme :-P
A stane sa vam ze si pri cisteni akoby buchnete s kefkou o zuby? Mam obavy o sklovinu, ale nikde neviem najst nazory na to, dakujem za zdielanie skusenosti.
Hlavne nech je sonicka, viac netreba, videi je k tomu kopec na youtube, tak to krasne vidis ako cisti, my po pol roku pouzivania sme velmi spokojni, rucne to takto nedam a to ja som bola uplny odporca tychto kefiek