Akú e-cigaretu mám kúpiť?

albiva
31. mar 2019

Ahojte, viete mi prosim poradit aku e-cigaretu kupit? Chcem to pre svoju mamu, hlavne aby nebolo citit ten typicky cigaretovy smrad. Idealne ak mi viete povedat aj konkretny e-shop, ako sa to potom doplna a podobne. Vopred velmi pekne dakujem za rady

barboritta
31. mar 2019

@albiva ahoj,no ja teda neviem,ale nepoznam ani jedneho fajciara co by mu takato ciga stacila.mamina je s tym stotoznena?aby si zbytocne nevyhadzovala peniazky.ale vela ludi frci napr na tych iqosoch,aj moj muz napr

albiva
autor
31. mar 2019

@barboritta Povedala, ze by to skusila. Fajci tak 10 za den. Hoc by len spolky to nahradila touto, aspon kym sme my na navsteve 🙂 Cize to je take slabsie, ked to fajciarom nestaci? Myslela som, tak to obsahuje nikotin tak, ako aj bezne cigarety.

kerstina
31. mar 2019

Iqos

sash37
31. mar 2019

@albiva podla mna nejde len o.ten nikotin ale fajcenie nieje len o.tom, ten zlozvyk je uz aj v tom ze ide clovek vonku, zapali si, cela ta cinnost sa stane zvykom a, toto potom ludom chyba co elektronicka cigareta nevie nahradit,.moj nazor

saskia_98
31. mar 2019

@albiva oco si kupil iqos. Je dlhorocny fajciar (za den skatulka padla), no po tyzdni si uz kupil normalne cigy lebo toto mu ani z daleka nestacilo a bolo to s nim o inom. Proste pouzival ju tyzden a vyhodil ju...

kerstina
31. mar 2019

@saskia_98 fakt? Ja aj kopec mojich znamych na nom ficime. A to ja som bola dost tuha fajciarka. Aj ked je pravda, ze ked som si dala napr vino alebo som mala stres v praci, tak som prekladala aj normalnymi cigami

spajky
31. mar 2019

@albiva ahoj, sestrin manžel fajčil viac ako 20 rokov, potom zo dňa na deň presedlal na e cigaretu a ku klasickým sa uz nevrátil,takže za neho odporúčam, treba si len nájsť vhodnú náplň,on fajčí bez príchute, kupuje na predajni, ale majú aj e shop,obrovsky výber, najlepšie by ale bolo keby si mamka sama vyskúšala co jej vyhovuje, či už druh e cigarety alebo náplne. https://m.vaprio.sk/

barboritta
31. mar 2019

@sash37 presne,ten zvyk a smrad a vsetko,co k tomu patri.ja som kedysi skusila aj zuvacky ci naplaste a bolo to naprd.skoda penazi

albiva
autor
31. mar 2019

@spajky To sa da niekde aj odskusat rozne druhy tych cigariet, ci ako si to myslela?
Este taka otazka... pozerala som ten eshop. To vlastne by stacilo kupit nejaku sadu pre zaciatocnikov co tam maju a este napln? To je vsetko co k tomu treba? Je tam toho nejak vela a trochu sa stracam...

spajky
31. mar 2019

@albiva skus im napísať, na predajni sú ochotni chalani, sami to fajcia, takže vedia čo predávajú a veľmi radi poradia, hádam aj cez net nebude problém. Švagor si mohol na predajni vyskúšať cigaretu co si chcel kúpiť, aj napl, ale cez net ti ponúknu možno nejaké vzorky naplni, samozrejme cigu na skúšku asi neposlu, stačí ten set pre začiatočníkov, švagor je už vyšší level, sam si mieša náplne aj cigu si sám servisuje, ale on ma už taký špeciálny model. Na tej pre začiatočníkov treba raz za čas vymeniť nejakú súčiastku v náustku, to len vysrobujes a dás novu, po čase sa zanesie, tak preto, myslím ze stoji cez 2e,naplne švagra stoja na mesiac niekoľkonásobne menej ako dal za cigarety a hlavne vôbec nesmrdi. No a este jedna dôležitá vec, co pomohlo svagrovi, najskôr si o tom veľa precital na fórach, či už o tom ako to funguje, výhody, čo vlastne bude fajčiť, ak by si mamka pár vecí prečítala, nebolo by na škodu.

albiva
autor
1. apr 2019

@spajky Super, dakujem velmi pekne za rady. Napisem im. Mame musim uz len nejake zhrnutie toho vsetkeho podat, lebo ako ju poznam, jej sa o tom velmi studovat nebude chciet :/

albiva
autor
1. apr 2019

Dakujem vsetkym za prispevky, rady a skusenosti.

dominika6
1. apr 2019

@albiva IQOS

simonajancikova
14. jún 2019

@albiva ja som pred mesiacom prešla na Iqos, za mňa úplne top. Nesmrdim ako popolník, nekaslem, aj chute a vône cítim úplne inak.. plus zakaznicky servis je super, ak je nejaká porucha, na predajni vymenia kus za kus, normálne cigy mi už ani nechutia..Ak by ste chceli pri nákupe môžte použiť kód na zľavu G189S8T7..

ladyblcha
14. jún 2019

Tiez som presla na iqos, ale postupne, najskor mi nechutili, tak som si ju sem tam len "zapalila" a postupne uz fajcim iba iqos. 1-2x denne si ale dam aj normalnu. Fajcila som malrboro slimky a teraz mam iqos mentolove alebo zlte, si kupujem.

luka1206
16. sep 2019

@albiva ahojte ak by ste mali záujem o Iqos (vyskúšať kúpiť) pripadne hľadáte nejaké info vklude piste 😊 som Iqos partner 🤗 rada Vám odpoviem na vaše otázky 🙋🏼‍♀️

ingrid16
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karima512
20. júl 2023

moj muz ma od vitariana, konkretne Wiz Hybridný Vaporizér a je spokojny, daju sa tam kombinovat byliny a e-liquid