Ahojte, chceme si celá rodina kúpiť kvalitnu biolampu určenu predovšetkým na poškodený celustny kĺb. Viete prosím poradiť aký typ je na to vhodný? Máte s tým niekto skúsenosti? Ďakujem
Aj ja rozhodne odporúčam Zepter.
@teuflerin A ktorý typ prosím vás?
@sasenka1307 my máme asi 10 ročnú Zepter , kolovala aj po známych , susedoch , nikto sa nesťažoval 🙂
Ja by som si uz kupila taku co ma tlacitko na vyp/zap., ..vypinac a nie len ze snuru musis zo zastrcky vybrat ked chces vypnut lampu, taku som mala, nebolo do dobre
@lenocka12345 Neviete presne ako sa volá náhodou?
@sasenka1307 netuším , ale určite už majú novšie typy
Pred 10 rokmi som mame kupovala od Biostimul a maximálna spokojnosť. Mama má vymenený bedráč aj koleno, ďalším bedráčom bude pokračovať.
Kukni tento článok http://biolampa-recenzie.sk/biolampy/
@lentilkaxxx Ďakujem, tak toto je TOP článok 🙏 presne také dačo som hľadala, naozaj veľká vďaka 🙏
Odporucam medilight. Tie lampy funguju vsetky na rovnakom systeme, vo vnutri je halogenova ziarovka za 2 eura a filter. Niektore su led. Ale ucinok je u vsetkych rovnaky.
@lentilkaxxx prosím, aj ste si kúpili biolampu? Ak áno, zaujímalo ma, že ktorú a spokojnosť 🙂 ďakujem
@zuzubabo ano, kúpili sme Biostimul mame ešte pred 10 rokmi a stále spokojnosť. Ked k nej prídem, odfotim ju. 🙂
mame skusenosti s Zepter firmou a mozem len odporucat