dobrý deň, potrebovala by som vás poprosiť o láskavosť. včera som bola poslaná do hraňe, do detskej psychiatrie. čítala som veľa recenzií, no väčšina z nich bola z pred 10 rokov. preto tu nie je prosím niekto, kto má prítomnejšiu skúsenosť? veľmi mi to pomôže
Cca 3 roky do zadu sme tam mali pár pubertiakov. Z pohľadu dospelého - starostlivosť a podmienky veľmi dobré, z dlhodobého hľadiska mal pobyt pozitívny účinok na vcasnu diagnostiku a liečbu. Z pohľadu pubertiakov so záväznými poruchami správania to bolo ako basa 🤷♀️
*závažnými poruchami správanie
No ono až si dobre pamätám, to bolo tak, že dostali farebné tričko. To záviselo od správania a tak. Napr tí, čo mali červené tričko mali osobitne pravidlá, ti, co žlté mali miernejšie, biele bolo zas iné.... Myslím, že žlté a biele tričká mali povolené návštevy... Skôr toto asi mysleli, takýto "systém farebných tričiek" nie to, že sa nesmeli prezliecť. Ono sa to niekoľkokrát do týždňa menilo, mohli ostať v tej istej farbe, postúpiť vyššie na lepšiu farbu, či klesnúť na horšie...
tie trička nie su naozajstne tricka ale je to ako emoji v pocitaci. a ja som sa teraz z tade vratila a je pravda ze si mozeme menit oblecenie len 2 krat za tyzden. ked si nieco velmi zaspiníme tak nam vymenia no velmi nám za to nadávaju. vlastné oblecenie nemožete mat pri sebe ale v skriniach na chodbe kde su zamknute. ciste oblecenie si berieme 2 krat za tyzden ked sa aj kúpeme.
ahoj, pozri na instagrame kocku "porusena holka" v storkach ulozenych som cosi zahliadla, pozitivne to nebolo, ale su to subjektivne nazory. nedaj sa ovplyvnit