Aktuálne skúsenosti s psychiatriou Hraň

jenniferh
30. mar 2021

dobrý deň, potrebovala by som vás poprosiť o láskavosť. včera som bola poslaná do hraňe, do detskej psychiatrie. čítala som veľa recenzií, no väčšina z nich bola z pred 10 rokov. preto tu nie je prosím niekto, kto má prítomnejšiu skúsenosť? veľmi mi to pomôže

lija22
30. mar 2021

ahoj, pozri na instagrame kocku "porusena holka" v storkach ulozenych som cosi zahliadla, pozitivne to nebolo, ale su to subjektivne nazory. nedaj sa ovplyvnit

jaga18
30. mar 2021

Cca 3 roky do zadu sme tam mali pár pubertiakov. Z pohľadu dospelého - starostlivosť a podmienky veľmi dobré, z dlhodobého hľadiska mal pobyt pozitívny účinok na vcasnu diagnostiku a liečbu. Z pohľadu pubertiakov so záväznými poruchami správania to bolo ako basa 🤷‍♀️

jaga18
30. mar 2021

*závažnými poruchami správanie

jenniferh
autor
16. apr 2021

@jaga18 chcela by som sa spýtať, či mohli nosiť vlastné oblečenie? každý deň si ho mohli vymieňať? pretože niekde som čítala, že si ho môžu vymeniť len dvakrát do týždňa, čomu nerozumiem

jaga18
16. apr 2021

No ono až si dobre pamätám, to bolo tak, že dostali farebné tričko. To záviselo od správania a tak. Napr tí, čo mali červené tričko mali osobitne pravidlá, ti, co žlté mali miernejšie, biele bolo zas iné.... Myslím, že žlté a biele tričká mali povolené návštevy... Skôr toto asi mysleli, takýto "systém farebných tričiek" nie to, že sa nesmeli prezliecť. Ono sa to niekoľkokrát do týždňa menilo, mohli ostať v tej istej farbe, postúpiť vyššie na lepšiu farbu, či klesnúť na horšie...

mikeila67
15. feb 2023

tie trička nie su naozajstne tricka ale je to ako emoji v pocitaci. a ja som sa teraz z tade vratila a je pravda ze si mozeme menit oblecenie len 2 krat za tyzden. ked si nieco velmi zaspiníme tak nam vymenia no velmi nám za to nadávaju. vlastné oblecenie nemožete mat pri sebe ale v skriniach na chodbe kde su zamknute. ciste oblecenie si berieme 2 krat za tyzden ked sa aj kúpeme.

irila
28. feb 2023

@mikeila67 Ahoj,vieš mi prosím bližšie opísať aký tam je program cez deň, aká je hygiena,či ozaj dávajú deťom lieky, tresty a celkovo skúsenosti. Ďakujem vďačne