Aktuálne príznaky covidu

lanka999
Včera o 11:03

ahojte, ti co ste prekonali teraz v oktobri kovid flirt, ake ste mali priznaky? mna od pondelka zacalo boliet hrdlo, cervene kus opuchnute mandle, v utorok ta bolest bola priserna, v stredu som musela zalahnut pretoze unava, cudesna bolest hlavy, celkova taka slabost, bolest kosti klbov, teplota 37,3. Taku divnu nadchu som este nemala. Co vam pomohlo?

vev82
Včera o 11:06

@lanka999 unava, bolest svalov, klbov...velka, tupa bolest hlavy, divny pocit vseobecne, skrabanie v hrdle

lanka999
autor
Včera o 11:07

@vev82 mam presne toto iste, co ti rychlo pomohlo?

benimnadir
Včera o 11:11

@lanka999 podobne, plus ešte kašeľ, teplota 38,6 a neskutočné otazenie rúk a nôh.

0silvia0
Včera o 11:23

@lanka999 ja som mala 3 dni len nádchu, a bolesť pravého ramena. Bez teploty. O týždeň ma chytila druhá vlna nádchy, pridal sa kašeľ a teplota okolo 37.
Ak môžeš, odporúčam zostať doma čo najdlhšie a poriadne vyležať. Ja som nič extra neužívala, niečo proti bolesti a oddychovať.

micha1linka
Včera o 11:28

mne na covid a tieto sprievodne priznaky pomohol najlepsie cetalgen 👍 je to kombinacia ibuprofenu a paracetamolu takze ti zaberie aj na bolesti aj na teplotu. skore uzdravenie prajem 🍀

oomina
Včera o 11:30

Bola som chorá hneď na začiatku tohto mesiaca a u mňa to bola bolesť hlavy, ktorá trvala niekoľko dní, do toho hrdlo a teplota. Robila som si len jeden covid test a bol negatívny, ale ja si aj tak myslím, že to bolo ono. Neskutočne zle mi bolo, ako mi pri bežnej chrípke proste nebýva.

marianarem
Včera o 11:36

@lanka999 Syn mal taku klasiku - horucka, kasel, sopel a unava. Nic strasne.

mamamasama
Včera o 11:55

U nas ma kazdy ine priznaky. Syn bolest hlavy, horucka, vsetci kasel, sople, manzel teplota, najmladsi zadna nadcha, ja bolest svalov,,hrdla, unava, prostredny len sopel. Mala som to prva, trvalo to dva tyzdne, potom muz, on uz konci, tiez dva tyzdne. Synovia zatial tyzden.

deti95060810
Včera o 12:40

u nás sme mali traja zo 6 ...
bolesti hlavy, hrdla, teplota 36,9 st, ale zato pocit zimy - taká vnútorná triaška....
na druhý deň záchvaty kašľa - prešiel po jednom dni, na ďalší deň hnačka.... všetky dni slabosť.
na štvrtý deň už bez príznakov.
veľa tekutín, kvapky Stop kašeľ, na hrdlo Glimbax....

rude_baby
Včera o 13:46

Mňa bolí hlava, mám pocit, že mám zapchaty nos, hrdlo ma už neboli, 2x ma prehnalo, celá som taká nejaká dolamana... Dcéru včera preháňalo, ale je negatívna, muž má tiež zapchaty nos, bolelo ho hrdlo, ale tiež negatívny... A na bolesť hrdla odporúčam Octenidine Klosterfrau, to zabralo snáď hneď 👌

vev82
Včera o 16:40

@lanka999 paralen, caj, spat, lezat..nic ine som nebrala. Akurat sam nasadila vyssiu davku vitaminu D + Cecko