Aktuálne Covid - priebeh

27. sep 2024

Kto máte alebo ste prekonali v týchto dňoch Covid..aké príznaky a priebeh??
Poprosím nekomentovat tie premudre z vás, ze covid je len chripocka a pod.
Dakujem

lenkahvh
27. sep 2024

bolest hrdla najprv, potom strasne sople, teplota aj do 39 zo tri dni, kasel, u nas takto

maca1984
27. sep 2024

Začiatkom mesiaca- hnačka, vracanie. Nič iné.
Svokrovci teraz- bolesť hrdla, zimnica, vysoké horúčky.

janagem
27. sep 2024

Prvé tri dni hrozna bolesť hrdla, potom horúčky, bolesť svalov a už tretí mesiac kasel

queen_mary
27. sep 2024

Ja s muzom nadcha, deti 2 dni teplota do 38. Pohodka nastastie

poohie
27. sep 2024

ja som to mala uplne inak (pred 2 tyzdnami) - tri dni bolest hlavy a trochu bolest celeho tela, unava - ako ked na teba nieco lezie a nie a nie sa to posunut niekam. teplota nie. pri tom tocenie hlavy, ked som bola na nohach. potom som jeden den soplila a kychala. kasel minimalny. potom jak by utal, nic mi nebolo. doma to nikto nechytil, je nas doma 7.

vikusjk
27. sep 2024

Minuly tyzden prekonany cela rodina - silna nadcha, bolest svalov (nohy, krize, krk a ramena), bolest hlavy a klasika unava, slabost, obcas pocit zimy, obcas zalievanie potom. Manzel aj kaslal, my s dcerou nie. Tentokrat to bolo uplne bez teplôt.

januarova
27. sep 2024

Ja od minulého piatku, náhly začiatok, z plného zdravia. Najskôr bolesť hrdla, teplota do 38.5, bolesť svalov a hlavy. Potom nádcha.Trvalo to štyri dni. Teraz ešte hrdlo trochu ráno bolí, nádcha a únava.

pukina
27. sep 2024

ja s muzom sme mali kasel, horucky, nadchu, silnu bolest hlavy, stratu cuchu.. syn vracal a hnackoval.

janinah
27. sep 2024

Známa 51r. dva dni doma s covidom .silné bolesti hlavy...už je na ARO v umelom spanku...

barla5
27. sep 2024

Ja mám teraz. Začalo to bolesťou hrdla a bolo mi zima. Potom silná nádcha, z toho trochu kašeľ. Ale našťastie bez teploty.

3009
27. sep 2024

moja dcéra horúčky zimnica a skončila teraz v nemocnici kde je aj momentálne a tam ju liečia.

kavasmliekom
27. sep 2024

Hrozna bolesť hlavy, horela mi hlava, nohy som mala ťažké, nevládala som ani stať. Manžel kašle ešte stále už mesiac po kovide.

lydia13
27. sep 2024

Ja som mala covid prvýkrát a ozaj to bolo poznat, zo dňa na deň som mala skoro 40° horúčku a skoro týždeň som bola úplne oslabená, unavena, nedokázala som nič robiť.. a jeden deň som kaslala

dadis
27. sep 2024

Ja som mala covid teraz prvykrat, zacalo to postupne, 3 dni velmi mierne priznaky, akoby na mna nieco liezlo, 4. den nadcha, bolest hrdla a dutin, bolest prsnikov, zvysena teplota, vtedy som si robila antigen..odvtedy sa to zlepsuje, nadchu este trochu mam, aj hrdlo, zastrety hlad, obcas zakaslem. dcera, od ktorej som to chytila mala 3 dni bolest hrdla a mierny soplik

lienka9
27. sep 2024

Pred 2t.ja aj deti.nic extra.len tri dni nadcha a ja trocha bolest hrdla.inak nastastie nic.

dollyzv
27. sep 2024

Partner silna bolest hlavy asi 3dni,unava,tocenie hlavy slabost neskor nadcha, ja nadcha,unava,slabost ale dalo sa mi popritom pracovat z HO,mala som aj ovela silnejsie nadchy. Nejaku unavovu virozu som mala v auguste ale to bolo nieco neskutoce a ovela horsie ako covid (akvto nebol aj ten nahodou 😂) mne to udrelo hlavne na neuro -neskutocna unava,slabost,strasne uzkosti, nevolnost,tocenie hlavy,vadili mi pohyblive predmety (napr.auta na krizovatke ked prechadzali,ludia s vozikmi v obchode) prelezala som min.20 hodin do dna prve dni prespala,vylozila som umyvacku a isla som na 3 hodiny spat..netusim co to bolo,chytili to odmna aj nasi ked mi boli pomoct s malym(priznaky rovnake ale nie tak dlho,oni len cca tyzden a pol,ja skoro mesiac)naopak partner a krpec to odomna nechytili..unavena som bola vyse mesiaca

kofa77
27. sep 2024

Teraz akurat mam: zacalo to vcera bolestou hrdla, prvy den 38 teplota, teraz uz nie, nadcha..

sulavikova
27. sep 2024

Zimnica, teplota, “gumové nohy”, silné bolesti hlavy, štípajúce oči. Bez straty chuti, čuchu, nos čistý.

marca12
27. sep 2024

Hnacky,zvracanie a kasel. Nemala som ani horucky,ani bolest hrdla len nadchu a do toho hrozny kasel s hlienmi. A pri kazdom covide aj tomto poslednom priserna bolest hlavy a nespavost.

marianarem
27. sep 2024

Mama len skrabanie hrdla a nejaky kasel. Otec horucka, bolest tela, kasel. Obidvom to trvalo tak 4-5 dni. Syn 4r dva dni horucka do 39.5, unava, mierna nadcha a mierny kasel, trvanie cca tyzden.

mamadcery
28. sep 2024

@dollyzv tocenie hlavy mam aktualne aj ja dokonca aj ked lezim sa mi toci