Dobrý večer prosím vás ako mám si zvýšiť tlak aj pulz mám 95/68a a pulz58 strašne sa cítim zle stále iba vody pijem aj nohy som zdvihla normálne sa so mnou točí hlava ďakujem pekne
sex alebo sa pohadaj s niekym ( srandujem)
Kofein, viac malých procí jedla počas dňa a viac soli
Na zvýšenie tlaku mi zaberá kava a zapiť aspoň pol litrom vody, s tepom neporadim.... nejedla si niečo cesnakove?
@ada_alica nie nič cesnakové som nejedla ani ani nemám rada cesnakové teraz som si dala čipsy solené a pijem stále vody
Kúp si cievny čaj. Mne sa upravil tlak mala som nízky a pulz strašné rýchly a upravilo sa mi všetko.
@lesiaoldi myslis čierny ?
@lesiaoldi a okrem neho už kavu neoijes ?
@alissa1222 ja kávu nepijem vôbec. Iba čaro 😅
@alissa1222 ja som začala piť kvôli tinnitu, a pomohlo mi to hlavne na tlak a tep..ja som mala tlak celý život 90/60 a tep v kľude 95 u doktora aj 115 😀Teraz mám tlak 110/70 a tep okolo 70
@lesiaoldi A bývalo ti aj tak občas na odpadnutie ? Kde ho prosim kúpim?
V takých prípadoch pomôže vypiť energetický nápoj - to je akútne domáce riešenie. Mám vždy 1 v chladničke pre taký prípad, lebo mávam nižší tlak. Ešte pomôže zjesť niečo slané - čipsy, slané tyčinky, Coca-Cola.
Všeobecne by si sa mala viac hýbať, to pomáha - stačia aj pravidelné prechádzky nemusí to byť vyslovene šport.
Pozri si spravy😂