baby ako zvládate tieto teploty? 🔥😮💨
Hrozne... ak nemusím tak nejdem ani do obchodu.
keď mi je už najhoršie tak chodím s mokrým uterákom okolo krku... 😨
Prežívam, nerobím nič čo nie je nutné a potím sa aj tam kde sa nedá.
@deti95060810 ja tiež chodím len so studenou vodou v spreji a každé dve minúty sa obstrekujem 😂🥲
Zle
Za mňa parádička. Doma klíma, vonku bazén. Horšie je to v noci, keď sú všetky okná otvorene a susedov pes nonstop šteká, ako keď mačky hádžeš o stenu 😄😄
Home office, klima, bazen, vecer prechadzka + sadnut na nieco chladene.
Ja mám tiež rada keď je takto teplo, mne to vyhovuje.
Ja mam rada teplo, ale teraz uz ma nebavi kazdu chvilu sa prezliekat, lebo som spotena ako vrata od chlieva. Asi je naozaj velmi teplo, ked uz aj ja sa potim...
Ved vcera tu bola takato debata😂
Nezvládam, len trpím 🥵
Už aby bola zima, leto a horúčavu doslova pretrpím. 🙂❄
Super , klíma doma, v práci , v aute , von chodíme až po osmej si sadnut na nejaký drink . Deti nemáme doma , čiže ani nevarim . Takze pohodicka
Uuuzaastne, som v 9. mesiaci tehotenstva 🤣
Velmi dobre, milujem teplo
Práve ležím na termofore a zohrievam si svaly na pleci
Nastastie mam dovolenku, tak v pohode. Od pondelka do prace, bez klimy, tak to bude masaker.
Skvelo.Milujem takéto počasie.A to som dnes ani v bazéne nebola😄
Celý rok by som prijala takéto pocasie
Hnusia sa mi , som vdacna za klimu.
Klima, bazen, auto, klimatizovane obchody, klimatizovane fitko. Celkom ok.
Je to hnus toto teplo
konečne poriadne leto. takže za mňa super. nedávno som sa vrátila z Turecka, rovno do týchto horúčav, čomu sa veľmi teším, pretože som sa bála, že prídem do nízkych teplôt a hneď ochoriem 😀 ja milujem horúce letá. trpím počas ďalších 3 ročných období 😀
Bolo by lepsie, ak by sme mohli chodit von :/
Super - v ofice potrebujem dlhe nohavice a puliver lebo pracujem s tučniakmi, domov chodievam peso a pri 40st vonku kym dojdem domov tak akurat sa zacinam rozmrazovat - ale inaksie fajn
Ine roky vzdy v pohode ale toto je prve leto co mi to ide na nervy. Proste ci vnutri ci vonku vkuse len horucava, dusno a citim ako mi pot tecie po chrbte 🥵 Do toho este do prace chodit a aj tam je dusno, ideal 👌 Kupujem klimu, rozhodnute.
A aby toho nebolo malo, v byte mam nastahovane muchy a zrazu je ich nejak vela 😭 Nejake overene tipy ako sa ich zbavit? Mucholapky uz nakupene mam.
@larinka552 nedržia sa v kvetoch? v zemine?
@vevebono naaapodobne, dnu klíma, von bazén, večer ešte vyklimujeme, potom okolo polnoci pootvarame.....nech fajn prefukuje, akurát tiež susedov pes šteká .......ako zmyslov zbavený.....
@lonely66 to nie, ale mam morciatka a oni spinia do klietky. Tak moze to byt asi z toho? 🙈😭
Budem im cistit castejsie, snad sa toho zbavim 😢
@larinka552 tak to netuším, nikdy som nechovala hlodavce... možno niekto iný napíše skúsenosť.
Milujem takéto teploty 🌞🌞🌞🌞🌞🌞