Ahojte , chcel by som sa opytať , ako zvladate stres ??? Mne vždy pri strese nabehnu hrozne ťažkosti ako bolest brucha, srdce , no teda skor ten pulz si citim všade po tele a nejak sa to potom ťaha aj dlhšie.. vždy si človek povie že aaa veď mne je to jedno nemusim stresovať ,no telo si ide aj tak svoje aj ked sa snažim si vsugerovať že nestresujem..
@33rudolfko3 ano mne dali oxazepam že ked to na mna pride, no ja to mam skoro kazdy den taketo stavy kedze skola stres a tak , a každy den si tie tabletky nechcem davat lebo su dost navykove čo som čital .
@33rudolfko3 no lexaurin tak isto.. su to velmi navykove tabletky a clovek si na to zvykne a potom ked to nanho pride bude musiet toho tlačit do seba viac aby mu to vobec zabralo.
Dobrý deň..rozmýšľali ste aj nad prírodnou liečbou? Ak by ste mali záujem, napíšte mi.... Z vlastnej skúsenosti viem, že vyskúšanie aj takejto cesty nie je na zahodenie
jedine tak ze robím všetko preto aby som sa stresu vyhla, viem co mi to robi, a tak si to nerobím, nic lepsie som zatial nevymyslela, a ano stane sa, treba si to uvedomiť, a odist z tej situacie, ja sa to stale ucim.. nic nie tak vazne aby to nemohlo byt vaznejsie, preto kludne, cau idem sa prejst do lesa.. ale treba to ato.. uhm dovidenia, poradte si.. krute? ok, a znicena ako pomozes? nijak, lepsie sa je ist "vyrovnat", budes aj pre seba uzitocnejsia a aj zdravsia ✌️
Tak mňa stres dostáva do úbohého psychického stavu. Mám schizofréniu a môžu vyvolať až relaps ochorenia. Preto už ani skoro nič nerobím, aby som nemal stres. Skúšal som svoj denný režim a dodržiavať, ale príliš som stresoval... Naučil som sa robiť vecí spontánnejšie....