zdravím vás, chcem sa opýtať tých čo berú antidepresíva a antipsychotiká ako sa cítite, ako to vsetko zvládate. ja som unavená, neviem sa tesit ako by som mala. citim sa velakrat zbytocna, pritom mám partnera, prácu, ...a aj tak sa cítim desne. Ja som uvažovala prestať brať lieky, či nie tie sú zdrojom mojich problémov.
ako dlho berieš dané lieky? Z akého dôvodu si ich začala brať resp. na základe akých problémov ich nasadil lekár. Možno že ti nesadli, antidepr.je veľa druhov, niekedy aj lekár sa nemusí trafiť do tých správnych pre pacienta a jednoducho musí zmeniť aj niekoľko AD....Lekárovi si vravela? Popr. napíš o aké lieky sa jedná...Kľudne aj IP ak je nejaký problém...
@motylicek07 ja som bola podobne .mala som aj samovrazedne myslienky len aby to uz prestalo... bola som nestastna nic ma nebavilo mam muza krasneho syna a liezli mi na nervy chcela som utiect a rozviest sa....prestala som brat lieky...jedneho rana som sa zobudila a povedala som si a dost! postupne som znizovala davky ostala som mesiac doma sustredovala som sa iba na seba vyrovnala som sa myslienkami co mi ublizovali( smrt blizkej osoby...) ..a chvala bohu som sa z toho dostala 🙏... chodila som k psychologicke na rozhovory , vyhladala som miesta z detstva kde som bola stastna ...ale bez podpory manzela by to neslo.😊drzim palce
@motylicek07 ahoj aj ja beriem lieky , no sama Id seba by som nevysadila, no neviem na čo sa liecis , ale to treba postupne, aby si nepadla ešte viac ..držím palce
@motylicek07 či ich môžeš vysadiť, to by si sa mala poradiť so svojím psychológom. Lebo v niektorých prípadoch to nie je dobré, keď človek len tak vysadí lieky, ktoré musí brať. Takže najprv sa poraď a až potom konaj!
@motylicek07 lieky treba určite nasadiť. Ja som vysadila v júni a dopadla som katastrofálne
mám ťažkú depresiu so psychozou a chcem, ale bojím sa vysadiť lieky. kedže sa cítim tak prázdno, chce sa mi kričať a mám pocit, že sa zbláznim
@motylicek07 mam otca, kt. po liekoch bol taky, ze kde si ho položila tam bol, žiadna radosť, smútok, proste nič. V tvojom prípade skôr znie otázka, čo bude ak ich nebudeš brať?