Ako zvládate problémy so štítnou žľazou?

bianka...
12. apr 2014

Uz dlhsiu dobu sa citim,unavena,vycerpana,pribrala som,nemam sil...rano vstanem viac unavena ako vecer ked si lahnem do postele.Pri gynekol.vysetreni mi robil krv.vysetrenia a mala som dost zvyseny prolaktin.Bola som u endokrinologicky a mam aj kortizol dost zvyseny.Robila mi odbery kazde 3 hod.krvy a cakam na vysledky.Caka sa na ne dlhsie lebo ich posuvaju do KE. Ako znasate stitnu zlazu? Lieky vam pomohli? Ja som uz zufala sama so seba. Som nerovzna,podrazdena. Najskor som si myslela ze mam depresiu, ale nie robia to asi tieto hormony. Ako sa viem dat do poriadku? Co vam pomohlo. Ja sa prestavam stretavat s ludmi,kamaratky vylucujem.Pracujem doma.Uplne chodim malo medzi ludi.Nikdy som takato nebola.Vzdy som bola praveze,taky zivotabudic pre kazdeho.

ellca123
12. apr 2014

mozno by ste mali skusit viacerych odbornikov, mozno by pomohli nejake antidepresiva

mne sa stit.zlaza zmensuje, furt som spala,bola som unavena,
trpim vsak aj tetaniou a to je trpnutie,aj tam je unava strata energie ,krce.....

mozno mate viac diagnoz

janka13alik
12. apr 2014

Lieky pomahaju. Treba ich brať pravidelne a podstivo. Ja som ich mala pocas tehotenstva. Ale odporucam sa prinutiť a davať si dlhsie prechadzky v prirode (park) počas slnečných dní. Slniečko je uzasný životabudič a dodáva vit. D. Mne pomáhalo sa aj prinútiť 2krat do týždna rýchla chodza vo fitku na beziacom pase. Síce prve dva týzdne to bolo tažke vobec tam prisť, ale potom ta energia a chut vstať rano a ist do toho fitka este pred prácou a po tej namahe sprcha...tie dni boli neskutocne plne energie...treba sa trosku premoct. Škoda, že teraz pri drobcovi sa mi neda, ale prechadzky to nahradzaju. Držím palce. Bude lepšie.

ellca123
14. apr 2014

je pravda ,ze ked sa clovek zacne trochu hybat aj myslenie je pozitivne a svet ruzovejsi

christiana3
27. apr 2014

Ahojte,myslite si,ze silne bolesti v hrdle,take ako keby som mala opuchnute hrdlo,stipanie a strasne mi nieco vadi alebo teda tlaci v hrdle,neustale hlieny,ma to suvis so zapalom stitnej zlazy alebo nebodaj nieco horsie? nie je to viroza. Dakujem za kazdu odpoved.

luciaxy
29. apr 2014

Ahoj, mna tiez trapi unava, potenie, stale mi je teplo, niekedy mi bucha srdce, kazde rano som roztrasena a vecer ma bolia svaly a klby. Krvne testy na nadoblicky a stitnu mam v poriadku, tak ma endokrinologicka objednala az o pol roka na ultrazvuk. Moja obvodacka mi povedala, ze mam pravu stranu stitnej zvacsenu a jeden vysledok zo stitnej mam hranicny. Krvny obraz mam tiez v poriadku. Uz som z toho zufala, namiesto venovania sa detom, riesim stale seba. Uz to trva rok a pol. Mozem mat tieto stavy zo stitnej, ak mam krv v poriadku? Dakujem.