ako zvacsit male prsia resp ziadne prsia
su dokonca 2 moznosti... tehotenstvo, alebo operacia..
@mamamasama tehotna som bola nepomohlo to vobec
@dijka123 tak ostava len operacia... mne pomohla..
@mamamasama no len ci to na mne nebude vypadat divne lebo mam 150 cm a 39 kg tak uvazujem
@dijka123 tak hadam nechces Dečka... dobry chirurg ti poradi.. da aj vyskusat...
@mamamasama ale aspon take b vacsie urcite lebo teraz je to hrozne ziadna podprsenka mi nesedi proste je to hrozne kazda mi je velka ale co by som chcela kedze velkost hrudnika mam 75cm proste cele zle
dobre zvolenou podprsenkou a typ, myslím že si vyberaš zly obvod aj košík , vie robit divy
@dijka123 Myslim, ze B bude uplne v pohode... tiez som bola plocha.. same bombshellky od VS a vecer pri pohlade do zrkadla depresia.. naposledy som vsak uz plakala od stastia, ked som si kupila prvu podprsenku bez vystuze 🤩
@mamamasama no to by som bola stastna a nemusela by som sa trapit kvoli tomu lebo taku vekost asi ako teraz by som mala nosit ani v obchode nemaju
Sorry ale zakladas druhu temu v priebehu tyzdna o svojich prsiach. Ked ich tak strasne nenavidis, chod na plastiku. Ked nemas peniaze na plastiku, asi by som odporucila smer psycholog alebo minimalne vymenit manzela, pretoze podla toho co pises v predoslej teme je pekny idiot. Neviem ci si mala taketo mindraky aj pred nim alebo ti k tomu dopomohol on a jeho hlupe poznamky, ale mala by si so svojim sebavedomim a sebauctou nieco robit.
@dijka123 treba ist do kamenennej predajni špecializujuci sa na pradlo a budeš sa divit, aj na75 je perfketné prádlo
https://www.lechaton.cz/poradna/jak-vybrat-spra...
tuto stranku si pozri ak tam nenájdeš tak su to len kecy
teda pokial ti nejde o to aby sme ti tu odkyvali plastiku
Tak si najdi sposob,.aby si bola spokojna....my to za teba nevyriesime...
@sandrika1986 jedine plastika
@mamamasama a kde si si dala robit prsia na ktorej klinike
@dijka123 ak s tým chceš niečo robiť, tak to urob pre seba a nie preto, lebo si to želá tvoj manžel. Asi zabudol, že keď ťa spoznal, nemala si trojky a nedochádza mu, že prsia nie sú to najdôležitejšie. A keď sa rozhodneš pre zväčšenie operáciou, nech to zacvaká a nech preberie za teba po operácii povinnosti v domácnosti.
@elizabet173 ved jasne ze pre seba to urobim lebo ma nebavi si dve hodiny v obchode vyberat podprsenku
@dijka123 V Bratislave u Fedeleša
@mamamasama aha no dobre teda
@dijka123 tak držím palce, aby si bola spokojná a mala si väčšie nie len prsia ale aj sebavedomie
plastikou