Co pomaha na rychli pulz?vsimla som si ze v klude mam pulz cca 120, niesom v strese ani nic tak nechapem ako mozem mat taky pulz.Ako ho znizit?
Máte taký tep stále? Je pravidelný? Navštívte obvodného lekára, nech spraví odbery, prípadne odošle k internistovi.
Skúste "dýchať" do sáčka
Concor
Magnezium. Ale treba aj odborne vyšetrenie či je srdce ok
Mne iba lieky , žiaľ :(
Mňa poslal dr na EKG, všetko bolo ok, tak som užívala pravidelne pol roka magnezko a už teraz v pohode! Ale ja som mala vtedy dosť stres obdobie, tak to bolo asi z toho
Uvedomuje si búšenie srdca? Spis v noci?
tak ak je takto vysoky tep v klude tak rovno smer lekar...
V kľude 120? Smer lekár, ja okrem vysokého tlaku, som mávala tep okolo 90 v kľude, diagnostikovaná tachykardia, beriem concor, teraz je tak okolo 65-70.. a kardiologicka povedala, že by mohol byť ešte trochu nižší.. takže odporúčam vyšetrenie.
Ja po concore +/- 100 tepov. Ale zas mi uz aspon nevyskakuje k 200
Ja som mala pri zvýšenom tepe problém s chrbticou. Doktorka mi dala Egilok, ale pomohla mi fyzioterapeutka.
Mne tiež zaberajú len lieky, užívam magnezko pravidelne, brala som concor cor ale už mi to zmenili na Betaloc a pridali ešte jedne tablety nakoľko som aj pri liečbe mala pulz 90-100 .. určite treba zájsť k Dr nech vás pošle na kardio 🙂
@anicka176 rano mam normalny tep do 80, cez den je vyssi ako uvadzam a vecer zas normalny
Osobne by som navštívila lekára, či sú hodnoty minerálov v krvi v norme
@anicka176 zajtra navstivim dakujem
Dychove cvicenie