Dobrý večer, prosím vás od rana vraciam, poobede mi vyskočila teplota vzala som paralen ale hneď išlo všetko von, viete mi niekto poradiť ako znížiť teplotu bez liekov ? Ďakujem 😣
@majamat Vazne?!....no lenze ho nevyzvracia😎
@mb2021 39,1 som mala kebyže ju mám nižšiu určite neznizujem
Sprcha, nie vlažná ale tebe príjemná a zníž na chladnejšiu koľko sa dá.
To mas dost vysoku teplotu. Preco nemozes paralen?
Nemám doma čipky, ja aj dcére keď má teplotu dávam sirupy 😔 skúsim tu sprchu a keď nie tak skúsim poslať muža na čipky
@zmrzlinka2021 lebo vraciam, pravdepodobne nejaká črevná viróza
Ak je to viroza tak nech kupi viac,pravdepodobne to chytia aj ostatni clenovia rodiny🤔
rozkrojený surový zemiak do ponožky na pätu
Tiež odporucam dlhšiu vlažnu sprchu, po sprche cipok, ľahnúť do postele, prikryt sa len prestieradlom. Po lyžičke Pepsi alebo coca kolu. Žiadne náhrady, starú klasiku. Dodá ti energiu a aj Viktor. Plus je to tekutina. Naša detská lekárka pri teplote a vracaním vždy odporúčala, vždy sa osvedcilo
@palicka áno coca colu pijem už od rana aj čierny čaj po duskoch malých už som cela nešťastná
Ja som mala pred týždňom teplotu z ničoho nič z vyčerpania z práce 38,4.
Daj si krúžky cibule do ponožiek na noc pomáha to na teplotu a zapal.
Ja som sa smiala ale skúsila som to a ráno som bola fit a drží ma to doteraz 😊
Cipok je najúčinnejší
Ahoj , mozno divna rada, ale mojim detom pomaha v ruke v dlani drzat studene vajicko z chladnicky az kym sa neohreje, neviem ako to funguje a preco, ale mojim to naozaj funguje, to som skusila tiez ako bezradna mama ked im po liekoch vyskakovala teplota a este nemohli dalsie koli casovemu rozostupu, a este som im na zapastie (na tu zilu) dala osupane koliesko citrona a zaviazala obvazom, aj to stiahlo teplotu. Drzim palec
Nech Ti muz kupi aj rehydratacny roztok v lekarni a probiotika
Ďakujem pekne za rady už sa mi pridali aj hnačky čiže to je určite nejaká viróza :(
Veľa zdravia
Drz sa. A sprav si test. Mne takto vždy začínal kovid.
Aj octove ponožky pomáhajú, ak nevadí smrad z nich 😄 zriedit ocot a vodu 1:1 namočiť jeden pár ponožiek a obuť ho, na to dať ďalší pár suchých ponožiek...ale nedávať keď sú studené končatiny...
Tymianový krém, ak sa natrie na chodidlá a zabalia sa do ponožiek, znižuje teplotu
Daj si zazvorovu limonadu namiesto tej koly alebo zazvorovy caj. Hlavne klud... 39.1 je sice vysoka ale staci sa sledovat. Nemusis za kazdu cenu zrazat.
Cipok,alebo zabal🤔